Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Colomabrug tijdlang afgesloten door technisch defect: “Fietsers en voetgangers moesten omleiding volgen”:

De Colomabrug in Mechelen was donderdag een tijdlang afgesloten voor het verkeer. Door een technisch defect ging de brug niet meer volledig dicht.

» Kort en krachtig trainen: Liam Hemsworth dankt kathedraal van een lichaam aan tabata, maar is het ook iets voor jou?:

De Australische acteur Liam Hemsworth heeft een indrukwekkende dosis spieren gekweekt voor zijn rol in ‘The witcher’, zo bewees hij onlangs met een foto op Instagram. Zijn nieuwe, fitte look dankt de man voor een deel aan tabata, intervaltraining op zijn Japans. Wat houdt dat precies in, kan iedereen het en wat zijn de voordelen van intervaltrainingen?

» Bankdirecteur die klanten voor drie miljoen euro zou opgelicht hebben, kan geen straf meer krijgen: voorzitter hof van beroep excuseert zich:

Een 50-jarige ex-bankdirecteur uit Zerkegem riskeert geen straf meer, ook al zou hij zijn klanten voor drie miljoen euro hebben opgelicht. Het strafdossier is inmiddels verjaard. “Ik excuseer mij namens justitie”, richtte de voorzitter zich tot de burgerlijke partijen.

» Balense gewond bij botsing op be-MINE:

Op de parking van be-MINE is donderdag even voor 14 uur een ongeval tussen twee auto’s gebeurd. Een 61-jarige vrouw uit Balen raakte lichtgewond.  

» Lembeek speelt dit weekend al zijn laatste match, maar kan wel nog altijd titel pakken: “We moeten eerst zelf zien te winnen en dan kunnen we alleen maar hopen”:

Bizar einde van de competitie in vierde provinciale A. Leider Groot-Dilbeek B is dit weekend vrij, maar kan zich toch al tot kampioen kronen als Lembeek zou verliezen bij Kester-Gooik B. Doet Lembeek wel zijn plicht, komt het op kop vlak voor de slotspeeldag. Alleen zijn Siebe Leunis en co. na zondag zelf al wel uitgespeeld. Zij zijn vrij op de slotspeeldag, terwijl Groot-Dilbeek B dan nog thuis speelt tegen Galmaarden B.

» Matijs Van Strijthem gokt op sprint in Gent-Wevelgem in Flanders Fields: “Ereplaatsen inruilen voor een voltreffer, zou mooi zijn” :

Zondag blazen de junioren even voor het middaguur verzamelen voor de GP André Noyelle - Gent-Wevelgem in Flanders Fields. Het Van Moer Logistics Cycling Team heeft met Waaslander Matijs Van Strijthem een heet ijzer in het vuur. Vorig jaar triomfeerde Geraardsbergenaar Steffen De Schuyteneer in Ieper.

» Verdachten vluchten voor deurwaarder en wijkinspecteur: beginnende cannabisplantage aangetroffen:

In de Vaartstraat in Sint-Martens-Bodegem heeft de politie donderdagnamiddag een opstartende cannabisplantage aangetroffen. Die werd ontdekt toen een deurwaarder en een wijkinspecteur op bezoek kwamen. Drie verdachten sloegen onmiddellijk op de vlucht en konden ontkomen.

» Club-supporters in Griekenland voelen (voorlopig) weinig van dreigementen PAOK-aanhang: “Genieten, maar zonder clubkleuren”:

Het weer zit mee, het eten is lekker en de sfeer zit goed. De ongeveer 1.000 Club Brugge-fans die de verplaatsing maakten naar Thessaloniki, merken (momenteel) weinig van de dreigende taal die supporters van PAOK geuit hadden na de chaotische heenwedstrijd vorige week. En toch valt één iets op. “Niemand draagt de clubkleuren. Bevreemdend, maar het zijn de richtlijnen.”

» Gemeente pioniert met warmteplan: “Wijken zonder aardgas in 2050 of verwarmen met Scheldewater”:

De gemeente Temse is één van de vijf pioniers die met ondersteuning van Netwerk Klimaat een lokaal warmteplan opmaakten. Hiermee kan Temse een gericht beleid voeren om duurzaam met warmte om te gaan.

» Schaduwcoach Wim De Coninck laat zijn licht schijnen over de Gentse doelmannen: “Davy Roef keert altijd terug”:

Paul Nardi mag opnieuw voluit trainen en staat te popelen om zijn eerste minuten bij Jong AA Gent af te werken, maar zijn contract bij de Buffalo’s loopt dit seizoen wel af. Daarnaast heeft AA Gent met Davy Roef en Daniel Schmidt nog twee potentiële titularissen.

» Eerstejaars van Xaveriuscollege stropen mouwen op tijdens tweede ‘Klimaatdag’: “Zonder verandering kunnen wij geen toekomst opbouwen”:

Op het Xaveriuscollege stond donderdag alles in het teken van het klimaat. Tijdens de tweede ‘Klimaatdag’ kregen tweehonderd eerstejaars onder meer uitleg over klimaatverandering. “We leren jongeren hoe ze een verschil kunnen maken”, aldus de directie.

» Parkwachters op laatste dag getrakteerd op ontbijt:

De parkwachters van het recyclagepark van Geetbets werden zaterdagochtend getrakteerd op koffie en ontbijtkoeken.

» Trouwring zoekt eigenaar: juweel gevonden in Carrefour in Beringen:

In de Carrefour op de Koolmijnlaan in Beringen is een trouwring gevonden met een inscriptie: ‘M. Claes 16/05/1945’. Als deze ring u bekend voorkomt of als u denkt te weten wie de eigenaar zou kunnen zijn, neem dan alstublieft contact met de politie op tel. 011/27.95.79. De ring kan worden afgehaald op het hoofdcommissariaat van de lokale politie in Beringen in de Mijnschoolstraat 84 in Beringen. 

» Nick draait mee in Vlaams parlement voor zijn stage:

De 18-jarige Nick Rombouts uit Merksplas koos voor zijn stage voor VTI Spijker in Hoogstraten een politieke invalshoek.

» “De wortels zijn niet goed afgekruid, dit is een zes of zeven waard”: Leerlingen kiezen zelf wie volgend jaar in de schoolpotten roert:

Belangrijke, maar vooral ook smakelijke proef voor de leerlingen van scholengroep Impact: zij mogen met een smaaktest mee beslissen wie de volgende vier jaar de warme maaltijden mag leveren. “Ze voelen zich net als de jury van Masterchef”, zegt schooldirecteur Wesley Vanbavinckhove.

» Na acht jaar komt Kurt Van Eeghem weer op televisie, als bisschop in ‘Chantal’: “Ik kenne min West-Vloms nog”:

In zijn laatste wapenfeit op televisie pleitte hij nog voor het algemeen Nederlands, maar binnenkort hoor je ’m voor het eerst in plat West-Vlaams. Kurt Van Eeghem (71) krijgt een gastrolletje in het nieuwe seizoen van ‘Chantal’.

» Augustine schittert in Junior Bake Off: “Later open ik een eigen patisseriezaak”:

De Schaarbeekse Augustine Levhien (12) is een van de acht jonge bakkers die vanaf zaterdag te zien zijn in Junior Bake Off. De kookmicrobe kreeg ze te pakken tijdens de coronapandemie en sindsdien helpt ze bij haar thuis mee aan het avondmenu. “Later wil ik een patisserie openen in de wijk waar ik nu woon.”

» Aantal medewerkers politiezone Bodukap breidt komende jaren gevoelig uit: “Sterk politiewerk gebeurt op het terrein”:

De politiezone Bodukap gaat de komende jaren op zoek naar achttien bijkomende politiemensen. Concreet gaat de zone veertien inspecteurs en drie hoofdinspecteurs aanwerven om onder meer de verkeersdienst en het overlastteam te versterken. Ook het interventieteam wordt verder uitgebreid.

» Gemeente wil fors investeren in renovatie villa Le Chalutier: bestek goedgekeurd:

Vijftien jaar nadat een architect werd aangesteld voor de renovatie van de beschermde atelierwoning villa Le Chalutier, heeft de Pannese gemeenteraad het bestek goedgekeurd. Enkel oppositiepartij CD&Vplus stemde tegen, omwille van een “onvolledig dossier”. De totale restauratiekosten worden geraamd op meer dan 1.1 miljoen euro.

» Nachtelijke ruzie loopt uit de hand: Kimberly (33) opgepakt nadat ze haar vriend neersteekt:

In het centrum van Gent is een dertiger woensdagnacht op een gewelddadige manier om het leven gebracht. Zijn vriendin Kimberly L. werd vlak na de feiten door de politie opgepakt en verhoord. Ze zou haar vriend na een discussie neergestoken hebben.

» Hij leerde de stiel in Londen, maar nu opent Louis (31) eigen kunstgalerij in Knokke: “Link met kust is er altijd geweest”:

Hij droomde van een galerij in Parijs, maar het werd uiteindelijk Knokke-Heist. Met een master aan de Sotheby’s Institute of Arts in Londen op zak opende Louis Buysse (31) in april zijn eigen art gallery in het Zoute. En daar pronkt meteen een expo van Tom Van Puyvelde. “Ik wil niet zomaar een winkel zijn.”

» “Ze moeten niet te veel cinema verkopen”: kampioen Kenneth Fouquet zwaait na zeventien seizoenen af bij KSK Munkzwalm:

Kampioen KSK Munkzwalm ontvangt zondag SKL Doorslaar, dat de punten nog broodnodig heeft. Voor Kenneth Fouquet (34) is het zijn allerlaatste wedstrijd. Na zeventien seizoenen in het eerste elftal zet de clubspeler er definitief een punt achter. Het laat zich raden dat de familieclub dit niet zomaar laat passeren.

» Vito doet voor de tiende keer mee aan Vlaamse Houtproef:

Voor de leerlingen van het vierde jaar Hout en Houttechnieken van Vito Hoogstraten was het donderdag geen gewone lesdag. Ze kregen de hele schooldag tijd om hun opdracht voor de Vlaamse Houtproef uit te voeren.

» Palestijnse fotograaf wint World Press Photo met pakkend beeld uit Gaza:

De Palestijnse fotograaf Mohammed Salem heeft de prestigieuze World Press Photo gewonnen met een foto die hij maakte in Gaza. Het beeld, dat hij schoot voor persbureau Reuters, is van een vrouw die het lichaam van haar 5-jarige nichtje vasthoudt die was omgekomen bij een Israëlische raketaanval.

» Wedstrijd Vlaamse Houtdag is echte uitdaging voor leerlingen hout van Gitok:

De 77 leerlingen van het 4e jaar arbeidsmarkt Hout en 4e jaar dubbele finaliteit houttechnieken hebben een erg drukke donderdag. Ze nemen deel aan de Vlaamse Houtdag, dat is een jaarlijkse wedstrijd ingericht door Vaspa, de beroepsvereniging voor schrijnwerkers uit de provincie Antwerpen en daarbuiten.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium