Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» 16-jarige die wilde “sterven als martelaar” in staat van beschuldiging gesteld in Parijs:

Een zestienjarige jongen uit het Franse departement Haute-Savoie, in het oosten van het land, is in staat van beschuldiging gesteld voor deelname aan terroristische misdadige samenspanning en vervolgens onder gerechtelijke vrijheidsbeperking geplaatst. Dat heeft het Franse antiterrorismeparket (PNAT) gemeld.

» Tientallen tornado’s teisteren VS: drie gewonden en ernstige schade:

Het centrale deel van de Verenigde Staten had vrijdag af te rekenen met tientallen grote tornado’s. Er is sprake van ernstige schade en volgens de hulpdiensten raakten minstens drie mensen gewond.

» Zwaarbewolkte zaterdag met onweerachtige buien:

Het weekend begint zaterdag gedeeltelijk tot zwaarbewolkt met buien. In de namiddag wordt het weer onstabiel met buien die soms onweerachtig zijn. De maxima schommelen tussen 13 graden op de Ardense hoogten en 16 of 17 graden elders. Dat meldt het KMI.

» Vooruit viert 1 mei met gratis comedy in CC Zoetegem:

Vooruit heeft naar aanleiding van het Feest van de Arbeid stand-up comedian David Galle uitgenodigd naar CC Zoetegem. Afspraak op dinsdag 30 april om 20 uur. Het optreden is gratis. Iedereen is welkom.

» Buurtbewoners Elisabethwijk hekelen plotse ‘pestboetes’: “GAS-boetes moeten stadskas spijzen en hebben niks met verkeersveiligheid te maken” :

De bewoners van de Elisabethwijk in Sint-Niklaas zijn een petitie gestart tegen zogeheten ‘pestboetes’ die gemeenschapswachten naar eigen zeggen plots beginnen uitdelen aan auto’s die op minder dan vijf meter van een hoek staan geparkeerd. Oppositiepartij PVDA steunt de inwoners en ijvert voor meer parkeergelegenheden. Volgens burgemeester Lieven Dehandschutter (N-VA) valt de vaststellers niks te verwijten.

» Binnenkijken. Gwen (41) en haar gezin wonen in een 150 jaar oud begijnhof: “Het is alsof je in een postkaartje leeft”:

Begijnen wonen er al lang niet meer, en toch hangt er nog een zeker mysterie rond het Groot Begijnhof in Sint-Amandsberg. Wat schuilt er achter die bakstenen muurtjes en houten deuren? In het geval van Gwen Lemey (41) en haar gezin: krakende vloeren, een roze badkamer en een hoop sleutels waarvan ze het nut niet kennen.

» Lammi en Lambo werken aan vlog over Formule 1: “We gunnen een blik achter de schermen”:

Eerst Stefaan Lammens en nu ook Bruno Lambert zijn kind aan huis in het Formule 1-circuit. De sport alleen al spreekt bij velen tot de verbeelding en uitgerekend daar kunnen Lammens en Lambert zo goed als elke deur openen. “Dit willen we delen. Het resultaat van wat we achter de schermen van een F1 Grand Prix beleven geven we binnenkort gestalte in een vlog onder de vleugels van Play Sports.

» KVK-spits Thierry Ambrose (27) opent fitnesscentrum: “Iedereen kan goede begeleiding gebruiken”:

Thierry Ambrose (27) – spits bij KV Kortrijk – opent met drie bevriende sportievelingen het fitnesscentrum Trust Premium Gym in de Lobeekstraat 1a te Wielsbeke. Klanten kunnen er na het sporten zelf hun maaltijd bereiden en genieten van een herstellende massage of voetbad. “Hier voel je je thuis”, zegt Thierry.

» Bar Volare komt terug met tweede editie:

Cocktails sippen terwijl je omringd wordt door meer dan 700 struisvogels? Het kan deze zomer opnieuw in Bar Volaré, de zomerbar op het domein van struisvogelboerderij Schobbejaks Hoogte aan de Deinsesteenweg. Guus Neirinck en Yasmine Mercier, die in november nog maar hun eerste kindje verwelkomden, ontvangen er opnieuw met veel plezier jong en oud voor een struisvogelhapje en -drankje.

» Plots gaat het vooruit naast Gent-Sint-Pieters: ontwerpteam gekozen voor laatste stuk grond:

Onlangs schoten twee andere bouwprojecten langs de spoorweg vlakbij het Sint-Pietersstation uit de startblokken, en nu is er ook nieuws over het middelste stuk grond. Stad Gent heeft een team aangesteld dat daar sociale woningen, een stadsgebouw en een buurtpark mag tekenen.

» Café verzet zich tegen Eurosongfestival en vertoont editie uit … 1969: "Onze klanten denken er net zo over”:

Café Vol Pension pleegt dit jaar een opvallende daad van verzet tijdens het Eurovisiesongfestival. Bazinnen Romina en Debbie tonen zo dat ze het niet eens zijn met de deelname van Israël.

» “Zomaar snelheidsborden plaatsen werkt duidelijk niet. Het voedt de perceptie dat dit een vorm van struikroverij is”:

Meer dan 30.000 snelheidsboetes zijn in één maand uitgedeeld op de stadsring bij het Stapelplein. Het regent verontwaardige reacties. Op sociale media wordt zelfs gewaagd van “struikroverij door de overheid”. Niet geheel ten onrechte.

» Duurzaamheid en kwaliteit voor een lage prijs: ontdek tweedekans fietsen :

Ben je op zoek naar een hoogwaardige e-bike zonder de kost van een gloednieuw model? Misschien heb je dan nog niet gedacht aan tweedekans elektrische fietsen. Deze fietsen bieden een uitstekende optie voor wie waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, maar tegelijkertijd niet de hoofdprijs wil betalen.

» Pakt Maaseik voor het eerst in vijf jaar de titel of maakt Roeselare er vier op een rij van? “Twee teams met het mes tussen de tanden”:

Pakt Maaseik voor het eerst in vijf jaar de titel? Of maakt Roeselare er in het hol van de leeuw een vier op een rij van? Het antwoord krijgt u zondagavond na de vijfde en beslissende titelmatch in de Steengoed Arena. Onze kenners blikken al vooruit.

» Jeugdproducten Tristan Tielen en Stef Jaeken vaste waarden in Bocholter A-kern: “Fantastisch parcours afgelegd”:

Joren Lamers en Stef Gijbels kregen hun opleiding bij Bocholt en zijn al een tijdje vaste waarden in de A-kern. Dit seizoen zijn daar met Tristan Tielen en Stef Jaeken (beiden 21 jaar) twee echte Bocholtenaren bijgekomen.

» “Hoe dichter bij de verkiezingen, hoe meer strategie het haalt van principes”:

Met hun dubbelinterview zetten Sammy Mahdi (CD&V) en Georges-Louis Bouchez (MR) een strategische zet. Het zal nog moeten blijken hoe oprecht die is.

» “Soms wou moeder dat ze een tweede kind ter wereld had gebracht, zodat ze samen konden spelen”:

Ze wil dat ik teken. Ik wil niet tekenen. Patstelling. “Anders moet je verstoppertje spelen.” Chantage. Moeder haat verstoppertje. Ligt ze daar dan minutenlang tussen stof en dode muggen onder het bed te wachten en roept ze uiteindelijk zelf ‘Ik lig hier’ om verlost te worden uit haar lijden.

» “Pas op het trouwfeest kregen we de bestemming van onze huwelijksreis. Het was alsof we in een tv-programma zaten”:

Zestien jaar geleden trouwden de man en ik. Als cadeau vroeg ik mijn zus om ons te verrassen met een huwelijksreis. Ze zamelde geld in bij de vrienden en boekte een reis.

» “Conner is op luistertournee om de besognes van klein pierke te aanhoren. Luisteren is altijd veiliger dan spreken”:

Er is er altijd één die de voortrekker moet zijn. Bij een polonaise hoort die met de armen te zwaaien om de cadans van het heupwiegen aan te zetten. Ze lijken de hemel te rijk. Bevangen door een opvlieger van geluk.

» Vrouw (48) aangeklaagd voor aanranding omdat ze “te korte” rok van tienermeisje naar beneden trekt: “Ik zie je schaamhaar!”:

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Utah is officieel in beschuldiging gesteld van aanranding, nadat ze tijdens een avondje uit de “te korte” rok van een meisje naar beneden had getrokken.

» Sammy Mahdi (CD&V) en Georges-Louis Bouchez over toekomstige regeringsvorming: “Als we met de christendemocraten en liberalen aan zet komen, zal N-VA moeten volgen”:

Midden in de kiescampagne bezegelen voorzitters Sammy Mahdi (CD&V) en Georges-Louis Bouchez hun ‘bromance’. “Wij willen een alternatief bieden voor de as N-VA-PS”

» ‘Fluks en flinks’ en ‘voor wat, hoort wat’: het partijprogramma van Vooruit ontleed:

Links, linkser, flinks. Het zou de slagzin kunnen zijn van het verkiezingsprogramma van Vooruit. De socialisten staan ook nu weer sociaal-economisch links van het politieke spectrum. Maar meer dan ooit schrijven ze voor werk, asiel en migratie of onderwijs een verhaal van rechten en plichten. “Je deel krijgen, maar ook je deel doen”, zegt voorzitster Melissa Depraetere.

» Waarom federale ministers niet perfect tweetalig hoeven te zijn, terwijl dat van werknemers soms wel wordt verwacht:

Nee, Nederlandstalige federale ministers hoeven geen Frans te kunnen spreken. Et en effet, ook hun Franstalige collega’s hoeven niet tweetalig te zijn. Nochtans wordt dat van werknemers – zeker in Brussel – vaak wel verwacht. Hoe kan dat?

» Parket wil ‘opa Sloeber’ voor assisen: man schudde zes maanden oude baby zo hard dat ze overleed in crèche :

Het parket wil Roxan V. vervolgen voor doodslag op de zes maanden oude baby Billie. ‘Opa Sloeber’ schudde het meisje in februari 2022 zo hard door elkaar dat het overleed. De zaak was de eerste in een hele reeks van mistoestanden in kinderdagverblijven.

» Veel rust, natuur en mooie hoeves, maar waarom vlucht iedereen dan weg uit deze gemeente? “We zijn overtuigd dat we jongeren gaan aantrekken”:

De kleinste gemeente van Vlaanderen wordt almaar kleiner. Amper 72 inwoners telt ze nog, ondanks al haar troeven. “Maar uitsterven gaan we niet doen.”

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium