Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Wout van Aert is klaar om te koersen en maakt eind mei comeback in de Ronde van Noorwegen :

De kogel is door de kerk: Wout van Aert maakt in de Ronde van Noorwegen zijn comeback in koers na zijn zware valpartij in Dwars door Vlaanderen. Die etappekoers begint op donderdag 23 mei en eindigt op zondag 26 mei.

» LIVE TITELSTRIJD. Brian Riemer raadt Anderlecht-spelers aan “zo weinig mogelijk aandacht te schenken aan match Union”, Nicky Hayen heeft “nadruk op organisatie gelegd”:

Na de bloedstollende partij tussen Club Brugge en Union op maandagavond kijkt nu heel België reikhalzend uit naar dé match der matchen van volgende week zondag (18.30 uur) tussen Anderlecht en Club Brugge. Anderlecht kan kampioen worden in het eigen stadion tegen grote rivaal Club Brugge. Als Union eerder op de dag een uitschuiver maakt tegen Cercle Brugge. Volg de hele aanloop naar deze wedstrijd een hele week lang live hier bij het Nieuwsblad.

» Hij werd “de vriendelijkste loodgieter van Groot-Brittannië” genoemd, maar nu zoekt hij “vergeving van het land”:

Hij stond bekend als “de vriendelijkste loodgieter van Groot-Brittannië”. Uit onderzoek van de BBC blijkt echter dat hij op grote schaal verhalen over de mensen die hij “hielp” verzon, en donaties gebruikte om een huis en een auto te kopen.

» Binnenkijken in het verloskwartier? Wat doet een doula? Hoe werkt een draagdoek? Hier leer je er alles over:

Zwanger of van plan om binnenkort voor een kindje te gaan? In het AZ Jan Palfijn leer je zaterdag alles over zwangerschap en bevalling.

» Stad wil zelf nieuw fietspad aanleggen in Gaversesteenweg:

In de Gaversesteenweg, waar over enkele maanden door AWV zal gewerkt worden aan het kruispunt met de Volhardingslaan, zullen deze zomer nog extra aanpassingen gebeuren. De stad neemt zelf het initiatief om een verhoogd fietspad aan te leggen van de Krekelstraat tot aan de Ten Rodenlaan. De beslissing ligt ter goedkeuring voor op de gemeenteraad van komende donderdag.

» David Goffin wint zijn eerste ronde in Turijn na drie dagen nagelbijten door de regen:

David Goffin (ATP 114) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het Challengertoernooi in Turijn (gravel/205.000 euro). De 33-jarige Luikenaar haalde het in zijn eerste ronde in twee sets (7-5 en 6-4) van de Peruaan Juan Pablo Varillas (ATP 110).

» Jaloerse Riemstenaar riskeert 2 jaar voor inbraak bij ex-vriendin: “Lingerie en seksspeeltjes ontvreemd”:

Een 48-jarige man uit Riemst riskeert twee jaar cel met uitstel onder voorwaarden omdat hij zou ingebroken hebben bij zijn ex-vriendin en verschillende persoonlijke spullen zou hebben ontvreemd, zoals lingerie en seksspeeltjes. Zelf ontkent hij.

» Splinternieuwe motorhome en twee races voor Max Verstappen in Imola: “Ik ben professioneel genoeg om te weten wat wel en niet kan”:

Stilzitten is er niet bij voor Max Verstappen (26). Naast het Grand Prix-weekend in het Italiaanse Imola doet de drievoudig wereldkampioen ook gewoon ‘eventjes’ mee aan een 24 uurs-race op de simulator. Voordeel is wel: ritjes van en naar een hotel en mogelijke handtekeningenjagers bij zo’n bekend onderkomen kan hij tijdens de eerste Europese race van het jaar sowieso mijden.

» Veertig gekweekte neushoorns uitgezet in het wild in Zuid-Afrika:

Veertig neushoorns zijn uitgezet in een Zuid-Afrikaans natuurpark. Dat heeft de ngo African Parks vrijdag gemeld. De actie is de eerste stap in het project van de ngo om de 2.000 neushoorns van de grootste privéfokkerij in het wild te introduceren.

» Vlaamse Regering zet licht op groen voor een DBFM-overeenkomst voor Rond Ronse: “Gaat om een investering van 700 miljoen euro”:

De Vlaamse Regering heeft haar goedkeuring gegeven aan de publiek-private samenwerking voor het project Rond Ronse. Via een DBFM-overeenkomst zal er daarna een overeenkomst met de aannemer aangegaan worden. Team Rond Ronse werkt nu aan een nieuwe informatiemarkt terwijl het ontwerp gefinaliseerd wordt. Bovendien is de aanvraag voor de omgevingsvergunning in opmaak.

» Testaankoop dient klacht in tegen Zara en Bershka bij Economische Inspectie omdat ze geen papieren kassabonnen meer geven:

Testaankoop heeft een klacht ingediend tegen Zara en Bershka bij de Economische Inspectie omdat die winkelketens geen papieren kassabonnen meer geven. Klanten moeten bij die winkels hun e-mailadres of mobiele telefoonnummer geven om een digitale kassabon te krijgen. Testaankoop vindt dat onacceptabel.

» Opening van pand in Trapstraat moet tekort aan kinderopvang oplossen: “Kosten renovatie geraamd op 461.750 euro”:

Net zoals in veel andere gemeenten in steden is er in Zottegem een nijpend opvangtekort voor de jongste. Het stadsbestuur is zich bewust van de problematiek en ziet heil in een pand in de Trapstraat. Zottegem maakt geld vrij om het gebouw in te richten voor stedelijke kinderopvang.

» Vrouw vraagt partner ten huwelijk middenin concert van Pommelien Thijs, die zelf ook dolenthousiast wordt:

Deze week gaf Pommelien Thijs twee concerten in de Vooruit in Gent. Op donderdagavond 16 mei werd het concert nóg specialer door een aanzoek in het midden van het publiek.

» Derde editie van Wings zorgt voor vol cultuurcentrum Scharpoord:

De derde editie van WINGS, de benefietavond van AZ Zeno, lokte donderdag een overvolle zaal in cultuurcentrum Scharpoord. Ambassadeurs Ingeborg en Jean-Bosco Safari bundelden hun talent voor kankerpatiënten.

» G-voetbal van KFC Broechem wint eerste gemeentelijke participatieprijs tijdens gala:

In GC Den Boomgaard in Broechem (Ranst) vond het Gala van de Gemeentelijke Prijzen en Sportsterren plaats. Het G-voetbal van KFC Broechem won de nieuwe participatieprijs.

» Oost-Vlaamse damesfinale kleurt helemaal Gents met derby tussen LDP Donza en Gentson: “Hopelijk derde keer goede keer voor ons”:

Zondag 19 mei loopt de Witte Molen in Sint-Niklaas gegarandeerd eivol voor de finale van de Beker van Oost-Vlaanderen voor dames tussen LDP Donza en Amon Jeugd Gentson. Derde derby van het seizoen en als het aan Yante Strumane ligt, sluit Donza die na twee competitienederlagen deze keer wel winnend af.

» Advocaat: “Joost Klein ontkent elk strafbaar feit”:

Joost Klein ontkent dat hij zich vorige week schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten tijdens het Eurovisiesongfestival. Dat zegt zijn advocaat Jan-Åke Fält bij Zweedse media.

» In gesprek met drie generaties Persoone: “Als mijn vrouw zegt dat ze weggaat, springen Julius en ik een gat in de lucht”:

Ze stammen af van slagers. En toch stroomt er bij twee van de drie chocolade door de aders. Fier op elkaar zijn ze, blij met elkaar: Frank, Dominique en Julius Persoone. Ze delen hun liefde voor éten en een tattoo: “Passion is the secret ingredient.”

» Onthaalmoeder die kindjes sloeg krijgt voorwaardelijke straf: “Ik zat in een depressie”:

Een 59-jarige onthaalmoeder uit Zonhoven is vrijdag veroordeeld tot 9 maanden cel met uitstel voor het opzettelijk staan van kinderen. De poetsvrouw van de buren filmde hoe de vrouw baby’s en peuters met de vlakke hand sloeg en ruw behandelde. “Ik zat in een depressie.”

» Lucas Pirard hoopt KV Kortrijk in Jupiler Pro League te houden met twee extra clean sheets tegen ex-ploeg Lommel: “Het wordt een clash tussen twee stijlen”:

Wie bij het zetten van de kerstboom had gezegd dat KV Kortrijk half mei nog steeds niet zou gedegradeerd zijn uit de Jupiler Pro League en Lucas Pirard al vijf maanden de eerste doelman zou zijn, was op z’n minst scheef bekeken. De realiteit liegt echter niet. Uitgerekend in een dubbel duel met zijn ex-club Lommel moet Pirard nu het mirakel echt realiseren en mee helpen om de Veekaa op het hoogste niveau te houden.

» Genkenaar (29) bedreigt ex-vriendin met koksmes:

Een 29-jarige Genkenaar krijgt 2 jaar cel met probatie-uitstel en een contactverbod omdat hij zijn ex-vriendin (31) sloeg en bedreigde met een koksmes. De man verstuurde ook naaktfoto’s van haar naar de broer van haar nieuwe vriend.

» Toekomstig premier van Noord-Macedonië houdt vast aan voormalige naam: “Hoe ik mijn land noem, is mijn grondrecht”:

De beoogde premier van Noord-Macedonië, Hristijan Mickoski, zal zijn land “Macedonië” blijven noemen, ondanks de woede van buurland Griekenland. Skopje en Athene kwamen in 2018 overeen dat de naam van het land aangepast wordt.

» Opnieuw botst bestelwagen tegen brug aan ’t Gaverke: “Moeilijk op te lossen probleem”:

In de inmiddels toepasselijk genaamde Tjollenstraat is voor de zoveelste keer een bestelwagen tegen de brug onder de spoorweg gebotst. Ondanks een grote schildering blijven bestuurders, vooral van gehuurde bestelwagens, de hoogte verkeerd inschatten.

» Agenten die zwaargewond raakten bij aanval op Frans gevangenentransport zijn “buiten gevaar”:

De gevangenisbewaker die dinsdag zwaargewond raakte bij de aanval op een gevangenentransport in Frankrijk, verkeert niet langer in levensgevaar. Ook zijn twee andere gewonde collega’s zijn “buiten gevaar”. Dat meldt de Franse minister van Justitie Éric Dupond-Moretti.

» Stad verkoopt het Zonneheem aan sociale woonmaatschappij: “6,25 miljoen voor 40 flats, dienstencentrum en restaurant”:

Het lokaal dienstencentrum Zonneheem en de veertig seniorenflats erboven zijn verkocht. Het schepencollege stemde vrijdag in met een bod van 6,25 miljoen van Woonmaatschappij Meetjesland, dat wel lager ligt dan de verhoopte 7,5 miljoen. “Maar we kiezen wel voor een betrouwbare partner”, zegt burgemeester Luc Vandevelde (SMS). De huidige bewoners kunnen er aan dezelfde voorwaarden blijven wonen.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium