Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Op het socialistische songfestival Intervision was alles politiek, dus daarom wil Vladimir Poetin het opnieuw lanceren:

Het Eurovisiesongfestival doet er alles aan om niet politiek te zijn. Intervision, het ondertussen vergeten ‘socialistisch’ alternatief voor het westerse Songfestival, was dat zeker wel. De nostalgische en sluwe Vladimir Poetin wil het weer van onder het stof halen.

» Straffe Belgische kost op Ladies European Tour: Manon De Roey verovert leiding in South African Women’s Open:

Met een tweede ronde van 67 slagen heeft Manon De Roey de leidersplaats ingepalmd op het South African Women’s Open golftoernooi (320.000 euro), dat doorgaat op de Erinvale golfbaan in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad.

» Sleutelmatch in Neerpede voor Laura De Neve en Anderlecht: “Standard moet voor de bijl”:

Zaterdag staat een sleutelmatch op de agenda in Neerpede, waar Anderlecht bij winst de Luikse titelrivaal op een achterstand van vijf punten kan plaatsen. Aanvoerster Laura De Neve wil de gelijkmaker die de landskampioen in blessuretijd ?op Standard slikte naar de vergeethoek spelen.

» “Wij ZIJN terug!”: Lokeren-Temse en La Louvière hebben proflicentie beet en promoveren naar Challenger Pro League:

KSC Lokeren-Temse en RAAL La Louvière hebben allebei een proflicentie gekregen en mogen volgend seizoen dus aantreden in de Challenger Pro League. De twee clubs bevestigden het nieuws vrijdag op X.

» Rijverbod voor koppel dat geen rijbewijs heeft en dagelijks de auto gebruikt:

Politierechter Peter D’Hondt heeft vrijdag een koppel een rijverbod opgelegd nadat ze allebei een lopend rijverbod naast zich neerlegden. “Ik hield het verbod vijftien dagen vol, daarna reed ik elke dag”, gaf de man toe.

» Expo Deluxe brengt niet-professionele kunstenaars uit drie gemeenten samen:

Intergemeentelijke vereniging Ivebica Hemiksem-Schelle-Niel zet in Depot Deluxe in Hemiksem de eerste editie van Expo Deluxe op poten.

» VIDEO. Kersvers papa Alexander Sorloth maakt merkwaardige keuze, maar gewezen AA Gent-spits zorgt voor kers op de taart:

Zegt de naam Alexander Sorloth u nog iets? De Noorse spits speelde in 2019 een half seizoen voor AA Gent en voetbalt nu in de kleuren van Villarreal. Sorloth scoorde afgelopen weekend zijn vijftiende goal in La Liga, wat de winning goal was tegen Alméria.

» LIVE KOERS. Peter Sagan op voorlopige deelnemerslijst Ronde van Hongarije, Frank van den Broek wint koninginnenrit in Turkije:

Het wielervoorjaar zit erop, de Giro is in aantocht. Onze wielerredactie zit mee in het spoor van het peloton en volgt alles op de voet. Mis hier niets van alle actie.

» ‘t Scheldt denkt aan stopzetting na veroordeling in zaak rond Conner Rousseau:

De satirische website ‘t Scheldt overweegt ermee op te houden, na een veroordeling in een rechtszaak tegen Vooruit-kopstuk Conner Rousseau.

» Benieuwd naar uw roots? Familiekundig weekend laat iedereen in stamboom klimmen:

De geschiedkundige vereniging Historisch Lieveland organiseert in het weekend van 27 en 28 april een familiekundig weekend. Iedereen kan er in zijn/haar stamboom klimmen en zo de geschiedenis induiken.

» Thomasboslaan niet langer de lelijkste straat van Maasmechelen dankzij facelift van bijna 3 miljoen euro:

In de Maasmechelse wijk Mariahof is vrijdag de Thomasboslaan officieel heropend. De lelijkste straat van Maasmechelen kreeg een facelift van net geen 3 miljoen euro, waarvan 950.000 euro door de gemeente wordt betaald.

» “Jobbeurs Hemiksem was opnieuw succes”:

In samenwerking met VDAB zette het lokaal bestuur van Hemiksem voor de tweede keer een jobbeurs in Depot Deluxe op poten. Met dit evenement zetten zij de verschillende vacatures bij de plaatselijke bedrijven en de voordelen van werken in eigen streek extra in de verf.

» Leerling zakt door kunstwerk in museum: “Af en toe gebeuren zulke ongelukken”:

Een 13-jarige leerling van een Antwerpse school beschadigde een kunstwerk in het MuHKA in Antwerpen. De leerling dacht vanop een ‘trapje’ een beter zicht te hebben, maar zakte erdoor. “Af en toe gebeuren zulke ongelukken, wij zijn daarvoor verzekerd”, zeggen ze bij het museum.

» Plaatstekort in buitengewoon basisonderwijs blijft groeien: 693 kinderen op wachtlijst voor volgend schooljaar :

693 kinderen staan op de wachtlijst voor een plekje in een Antwerpse buitengewone basisschool volgend schooljaar. Dat zijn er meer dan vorig jaar. “De situatie blijft problematisch”, zegt Graziela Dekeyser, voorzitter van het LOP basisonderwijs.

» Vincent Delaere, uitbater van bistro De Bolle, plots overleden op 54-jarige leeftijd :

Vincent Delaere (54), zaakvoerder van Bistro De Bolle in Zwevegem, is op 23 april plots overleden na een hartfalen tijdens een feestje. Delaere was samen met zijn echtgenote Barbara Victor jarenlang uitbater van de bistro in de Kortrijkstraat.

» Conflict van Maxime met bedrijf belandt nu ook in hof van beroep: hij vraagt vrijspraak voor hinderen vrachtwagen:

Sint-Niklazenaar Maxime Ceragioli (52) vraagt in beroep de vrijspraak voor de belemmering van een vrachtwagen. Dat het een vrachtwagen was van het bedrijf Livlina, waarmee hij in een langlopend conflict is verwikkeld, is volgens hem puur toeval.

» 19-jarig meisje uit Diest al meer dan week vermist, politie verspreidt opsporingsbericht:

De politie heeft een opsporingsbericht verspreid voor een 19-jarig meisje dat al meer dan een week vermist is.

» Veertiger steelt aanhangwagen, maar eigenaar houdt hem staande: vijftien maanden cel:

Toen een Oostkampenaar op straat een Mercedes zag passeren met daaraan zijn gestolen aanhangwagen, greep hij kordaat in. De dief, Beernemnaar Björn K. (49), kreeg vijftien maanden cel.

» VIDEO. “Je bent gewoon een legende”: basketbaltalent zorgt voor emotionele beroering met prachtig afscheid:

Onlangs vond de WNBA Draft plaats, waarbij de grootste vrouwelijke basketbaltalenten verdeeld worden over de twaalf ploegen. Superster Caitlin Clark werd als eerste gekozen en ging met de meeste aandacht lopen. Maar ook Nika Mühl hoorde haar naam. De Kroatische mocht als 14de naar Seattle. En dat heeft ze volgens zichzelf te denken aan één man.

» Anthony Wittesaele is benoemd tot ereschepen in Knokke-Heist: “Enorm fier” :

Anthony Wittesaele kondigde begin dit jaar aan dat hij zijn werk als schepen en gemeenteraadslid in Knokke-Heist vroegtijdig stopzette. Een noodgedwongen beslissing omwille van medische redenen en vooral eentje met pijn in het art. Enkele maanden na zijn vertrek komt nu wel héél speciaal nieuws, want afgelopen gemeenteraad werd beslist Wittesaele te benoemen tot ereschepen. “Dit komt heel onverwacht”, reageert hij fier.

» Garage levert 75 bedrijfswagens voor poetspersoneel :

Het Poetsbureau biedt zijn huishoudhulpen voortaan de mogelijkheid om aan een voordelig tarief een auto te leasen. Dat moet hun mobiliteit verhogen. 75 werknemers ontvingen in Diest hun auto.

» Jarne Duyck sneuvelt op EK judo in tweede ronde:

Op het EK judo in Zagreb was Jarne Duyck (-81 kg) vrij in de eerste ronde. In de tweede ronde moest de 21-jarige Ingelmunsternaar (IJF 87) met een waza-ari de duimen leggen voor de Portugees Anri Egutidze (IJF 54). Ellen Salens (-48 kg) werden donderdag zevende, Amber Ryheul (-52 kg) verloor haar eerste kamp. (blg)

» De Gouden Petanquebal brengt wijk-en buurtbewoners deze zomer samen :

Met het initiatief ‘De Gouden Petanquebal’ hoopt de stad deze zomer wijkbewoners nog dichter bij elkaar te brengen. “Petanque is een heel toegankelijke activiteit voor iedereen”, aldus schepen van wijkenbeleid Piet Delrue (Lokaal Liberaal).

» Ook Lokeren-Temse haalt licentie:

Vrijdagmiddag liep op het secretariaat van het Daknamstadion de licentie binnen die Sporting Lokeren-Temse toelating geeft om volgend jaar, vier jaar na het faillissement van het oude Sporting Lokeren, opnieuw profvoetbal te spelen. De club is na de sportieve promotie nu dus ook reglementair verzekerd van een plaatsje in de Challenger Pro League. (ies)

» Leerling zakt door kunstwerk in het MuHKA: “Hij deed het niet moedwillig”:

Een 13-jarige leerling van een Antwerpse school beschadigde een kunstwerk in het MuHKA in Antwerpen. De leerling dacht vanop een ‘trapje’ een beter zicht te hebben, maar zakte erdoor. “Af en toe gebeuren zulke ongelukken, wij zijn daarvoor verzekerd”, zeggen ze bij het museum.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium