Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Merksemnaar Dylan Van Impe pakt eerste zege, thuisrijder Jarno Bellens grote smaakmaker: “Ik heb me getoond en genoten”:

Jarno Bellens was voor eigen volk als bezieler van een lange vlucht met negen renners de grote smaakmaker, maar moest uiteindelijk vrede nemen met een 8ste plaats in de door Merksemnaar Dylan Van Impe gewonnen wedstrijd voor Elite 2 en U23 van de Booischotse Pedaalridders. “Ik heb me getoond en daar genoot ik van”, aldus de renner van Heist-Zonderschot.

» MULTILIVE BUITENLANDS VOETBAL. Invaller De Ketelaere scoort in zege van Atalanta, Leverkusen sluit seizoen af zonder nederlaag:

Het einde van het voetbalseizoen nadert met rasse schreden en in het buitenland moeten nog verschillende kampioenen gekroond worden. Onze voetbalredactie volgt de wedstrijden op de voet en legt de focus op de Belgen in het buitenland. Mis hier niets van alle actie.

» Hein en Valerie vragen aandacht voor zoon met autisme: “Het is een voortdurend rouwproces”:

“Eerst was het mijn tocht, maar uiteindelijk is het onze tocht geworden.” In de podcast ‘Tot aan de maan en terug’ fietste Bilzenaar Hein Wijffels (44) van Milaan naar Genk. Samen met zijn vrouw Valerie Beaudoux (41) wil hij aandacht vragen voor autisme, de beperking van hun zoon Louis-Henri (12).

» Tadej Pogacar moet heel eentonige recuperatiemaaltijd naar binnen spelen na indrukwekkende tijdrit: “Echt gourmet”:

Een roze trui heeft zo weinig mogelijk tijd te verliezen. Net voor de persconferentie in Desenzano del Garda, nam Tadej Pogacar (25) al enkele happen van zijn recuperatiemaaltijd. Die was vrij eentonig.

» Jente Hauttekeete toont zich met persoonlijk record discuswerpen klaar voor EK in Rome:

Jente Hauttekeete heeft op het Kampioenschap van Vlaanderen atletiek in Kortrijk zijn persoonlijk record in het discuswerpen stevig bijgesteld. Hij ging van 40m86 naar 42m68.

» Bart De Wever en Viktor Verhulst openen de Sinksenfoor: “Dit is echt grellig”:

De Sinksenfoor vindt dit jaar alweer voor de negende keer plaats op Spoor Oost. Zaterdag werd die feestelijk geopend door burgemeester Bart De Wever (N-VA) en Viktor Verhulst, in 2024 de peter van de foor. Samen testten ze enkele van de meer dan 150 attracties uit.

» LIVESTREAM. Volg hier de Antwerp Port Epic met Arnaud De Lie en Biniam Girmay:

Scoort Arnaud De Lie een hattrick? Na winst vorige week Tro-Bro Léon en Circuit de Wallonie jaagt de herboren kopman van Lotto Dstny zondag in de Antwerp Port Epic op zijn derde overwinning op rij. Of hij daar in slaagt, kan u zondag exclusief live en integraal bekijken in een livestream op de site en in de app van het Nieuwsblad.

» Swiatek wint titanenduel tegen Sabalenka, pakt derde eindzege in Rome en is klaar voor Roland Garros :

Nummer een van de wereld Iga Swiatek heeft zich verzekerd van de eindzege op het WTA 1.000-toernooi in Rome. De 22-jarige Poolse versloeg in de finale in de Italiaanse hoofdstad de Wit-Russische Aryna Sabalenka (WTA 2) in twee sets (6-2 en 6-3).

» Matthias Schoenaerts speelt Johnny Hallyday in biopic ‘Que je t’aime’:

Dit jaar nog starten de opnames van de langverwachte biopic over de in 2017 overleden Johnny Hallyday. Niemand minder dan onze landgenoot Matthias Schoenaerts kruipt in de huid van de Frans-Belgische rocker. Dat is in de marge van het 77ste filmfestival van Cannes bevestigd.

» Yellow Tigers openen European Golden League-campagne met 3-1-zege tegen Spanje, Red Dragons verliezen:

De Belgische volleybalvrouwen (FIVB 14) zijn in het Zweedse Lund hun campagne in de European Golden League begonnen met een 3-1-overwinning tegen Spanje (FIVB 31). De setstanden waren 28-30, 25-16, 25-18 en 25-16. De Belgische vrouwen hebben zo het maximum van drie punten na een wedstrijd. De Red Lions verloren dan weer van Kroatië.

» Lucas Coenen pakt pole in Frankrijk, Liam Everts van tweede naar vierde plaats teruggezet wegens negeren gele vlag:

Lucas Coenen start zondag op poleposition in de Grote Prijs van Frankrijk. De Husqvarna-rijder reed van start tot finish op kop in de kwalificatierace van de MX2. Liam Everts finishte tweede, maar werd twee plaatsen achteruitgezet wegens het niet respecteren van de gele vlag.

» LIVE. Israëlisch leger treft lichaam ontvoerde Ron Benjamin (53) aan in Gaza:

De oorlog tussen Israël en Hamas in de Gazastrook blijft duren, terwijl de spanningen ook hoog oplopen in de rest van het Midden-Oosten. Volg alle ontwikkelingen hier live!

» VIDEO. Koen Casteels krijgt pakkend afscheid bij Wolfsburg: “Ik kan alleen maar dank u zeggen voor de voorbije 9 jaar” :

Koen Casteels werd voor zijn 275ste en laatste wedstrijd voor Wolfsburg gehuldigd en kreeg een pakkend afscheid. De Belgische doelman stond er sinds augustus 2015 onder de lat, maar verlengde zijn aflopende contract niet en gaat op zijn 31ste op zoek naar een nieuwe uitdaging. Onder meer Anderlecht is geïnteresseerd mocht Kasper Schmeichel niet blijven.

» Voormalige tv-presentatrice bevestigt relatie met ex-man koningin Camilla:

De Britse voormalige tv-presentatrice Anne Robinson bevestigt dat ze een relatie heeft met Andrew Parker Bowles, de ex-man van de huidige koningin.

» Al tachtig drugsboetes uitgedeeld op Extrema Outdoor:

Tachtig festivalgangers die drugs bijhadden op Extrema Outdoor kregen een boete tussen 75 euro en 600 euro. Ook werden er al 3.000 preventieve alcoholtests uitgevoerd. Dat blijkt uit de eerste cijfers van de veiligheidscel die zaterdagavond bijeenkwam.

» Ook het buitengewoon basisonderwijs heeft plaatstekort in Gent: “Onderzoek nodig om die instroom te begrijpen”:

Niet alleen in het secundair, maar ook in het buitengewoon basisonderwijs is er te weinig plaats. Nog een zeventigtal Gentse kinderen, ofwel dertig procent van het totaal, heeft nog geen school om in september te starten.

» VIDEO. Met dank aan Boniface: Bayer Leverkusen eerste ongeslagen Duitse landskampioen ooit :

Het Bayer Leverkusen van Xabi Alonso had de eerste landstitel al veiliggesteld, maar het schrijft nog straffere geschiedenis door dat als eerste Duitse club ooit te doen zonder nederlaag (28 zeges, 6 gelijke spelen). Het won op de slotspeeldag met 2-1 van Augsburg.

» Sinksen24, het drukste moet nog komen maar het is nu al fijn:

Zaterdag is niet de topdag van Sinksen24 maar toch vonden al heel wat mensen de weg naar de Kortrijkse binnenstad. Er was animatie in het Begijnhofpark, er was muziek van het Boerenhol tot de Burgemeester Reynaertstraat. En er was veel vertier en verteer. Opgepast wel, er zijn valse briefjes van 20 euro in omloop.

» Marilyn Manson vindt nieuwe werkgever na beschuldigingen van seksueel wangedrag:

Opmerkelijk nieuws over Marilyn Manson (55). Nadat de artiest drie jaar geleden flink in opspraak kwam door vermeend seksueel wangedrag en zijn carrière voorbij leek, heeft hij een nieuwe werkgever gevonden.

» Bietenveld in Ordingen onder water door zware regenval:

De aanhoudende zware regenbuien veroorzaakten zaterdag ook lokale problemen in Ordingen (Sint-Truiden). Daar liep ruim 2.000 m² van een bietenveld onder water. “Het zal een magere oogst worden.”

» Bijna 6 miljoen namaaksigaretten in beslag genomen: criminelen gebruikten magazijnen in Merksem, Lier en Kruibeke:

Politie en douane hebben deze week een criminele organisatie opgerold die zich bezighield met de illegale productie en verkoop van namaaksigaretten. In totaal zijn zo’n 6 miljoen sigaretten in beslag genomen. Zeven personen zijn gearresteerd.

» Waarom zoveel Amerikaanse fans van Taylor Swift haar concerten in Europa bijwonen:

Schrik niet als je op concerten van superster Taylor Swift in Europa een pak Amerikanen tegenkomt. Omdat de prijzen van de concerten hier spotgoedkoop zijn voor hen, reizen ze massaal af.

» Zorg voor negen kleinkinderen, dessertjes maken en gezonde groenen kweken staat centraal bij gouden koppel:

Lucrèce Dossche en Robert De Geeter vieren binnenkort hun gouden huwelijksjubileum. Daarom werden zij uitgebreid ontvangen op het Sentse gemeentehuis.

» VIDEO. Hel breekt toch weer los boven Extrema: festivalgangers zoeken plekje om te schuilen:

De tweede festivaldag op Extrema Outdoor begon nochtans veelbelovend, maar iets voor 18u was het dan toch weer van dat. Regen, veel regen. De buien waren zo intens dat festivalgangers massaal een schuilplekje probeerden af te dwingen.

» 60.000 mensen trekken door hoofdstad in Brussels Pride:

In Brussel zijn volgens de politie 60.000 mensen door de straten getrokken voor de Pride, een jaarlijkse hoogdag voor de LGBTQIA+-gemeenschap in ons land. Vanavond volgt een feest aan de Kunstberg.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium