Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Brandbom gegooid tegen woning in centrum Antwerpen: politie massaal ter plaatse :

In Antwerpen hebben onbekenden dinsdagochtend een brandbom gegooid tegen de voordeur van een woning. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. De politie heeft een perimeter ingesteld. Ontmijningsdienst Dovo en het gerechtelijk labo komen ter plaatse.

» Restaurant volledig uitgebrand: appartementbewoners tijdig naar buiten:

De brandweer van Brussel is dinsdagochtend rond 5.10 uur moeten uitrukken naar een restaurant in de Argonnestraat in Sint-Gillis. Bij aankomst van de ploegen sloegen de vlammen al uit het pand. De bewoners van de appartementen boven het restaurant hadden zich op tijd in veiligheid kunnen brengen. Het pand is helemaal uitgebrand. De oorzaak van de brand is nog te bepalen. Na ventilatie en CO-controle konden de bewoners terugkeren naar hun woonst. De nutsaansluitingen van het restaurant werden door Sibelga afgesloten. De politiezone Brussel-Zuid stelde tijdens de bluswerken een veiligheidsperimeter in en leidde ook de evacuatie van de bewoners in goede banen. 

» Enthousiaste groep vrijwilligers telt af naar opening het Beverhuys:

Het nieuw wijkhuis voor Beveren aan de Izegemseaardeweg krijgt alsmaar meer vorm. Eind deze zomer opent het Beverhuys de deuren. Een enthousiaste groep staat klaar om het reilen en zeilen in goede banen te leiden.

» Vlaanderen wil in 2029 ‘Olympische Spelen voor de Jeugd’ organiseren:

Minister van Sport Ben Weyts (N-VA) wil de ‘Olympische Spelen voor de jeugd’ over 5 jaar naar Vlaanderen halen. Het ‘European Youth Olympic Festival’ (EYOF) is een tweejaarlijks evenement voor jonge atleten uit 50 verschillende landen. Vlaanderen stelt zich nu kandidaat voor de editie van 2029.

» Kunst & Eendracht organiseert zondag 5 mei gratis aperitiefconcert:

De Koninklijk Harmonie Kunst & Eendracht speelt zondag 5 mei een gratis aperitiefconcert in het gemeenschapscentrum Den Tap. Het wordt het eerste optreden van de nieuwe dirigent Bob Van Der Strieckt, de 48-jarige Beerveldenaar die sinds oktober 2023 het dirigeerstokje hanteert. Het trommelkorps staat onder leiding van Rutger Wylin. Het aperitiefconcert begint om 11 uur en leidt de luisteraars door de fantasiewereld van Walt Disney maar brengt ook muziek van Stromae en composities van Mario Burki, Steven Reineke en Johan De Meij. Tijdens het concert worden ook zomerse cocktails en een tapasbordjes geserveerd. 

» VIDEO. Opnieuw geklopt met ultieme korf: NBA-kampioen Denver stuurt LA Lakers en LeBron James naar huis in play-offs:

De Los Angeles Lakers van LeBron James zijn maandag uitgeschakeld in de eerste ronde van de play-offs van de NBA. Ze verloren het vijfde duel van titelverdediger Denver en kwamen zo op een onoverbrugbare 4-1 achterstand. Maandag haalden de Nuggets het in Colorado met 108-106.

» VIDEO. En plots krijgt Rafael Nadal na match van meer dan drie uur een ongewone vraag: “Ik weet niet wat het protocol zegt...”:

Rafael Nadal (ATP 512) heeft zich maandag gekwalificeerd voor de achtste finales van het ATP Masters 1.000-toernooi in Madrid (gravel/7.877.020 euro).

» Oppositiepartij PVDA stelt leegstaande Fluvius-site voor als alternatief voor bouw nieuwe school: “Groenzone in de Paul Vekemanslaan moet blijven”:

In de Paul Vekemanslaan heeft de stad Antwerpen plannen om een nieuwe basisschool van Lucerna te bouwen. De buurt gaf vorig jaar al aan hier niet voor open te staan, net zoals oppositiepartij PVDA. Daarom stelt die laatste nu de leegstaande Fluvius-site voor als alternatief.

» Eerste trailer voor nieuwe ‘Lion king’-film verschenen: ook dochter (12) van Beyoncé krijgt rolletje:

Disney heeft de eerste trailer voor de nieuwe ‘Lion king’-film uitgebracht. Opvallend: de 12-jarige dochter van Beyoncé krijgt ook een rolletje in de film.

» Een ongelukje is snel gebeurd: F1-piloot Lando Norris viert Koningsdag met top-dj Martin Garrix… en blesseert zich aan de neus:

Een ongelukje is snel gebeurd, zo weet nu ook Lando Norris (24). De Brit raast wekelijks tegen driehonderd per uur over racecircuits, maar blesseerde zich dit weekend bij het vieren van Koningsdag in Amsterdam.

» Peter Van Huffel keert terug bij Jazzklub:

Peter Van Huffel, een in Berlijn wonende Canadees met Belgische roots, keert vijf jaar na zijn eerste passage volgende zaterdag opnieuw op in Lokeren

» Oudenaardse 11.11.11-groep bundelt standpunten van jongeren voor eerlijkere wereld: “Schone kleren, tweedehands kopen en wonen in gastvrije stad” :

Waartoe ben jij bereid om te werken aan een eerlijkere wereld? Met die vraag trok de Oudenaardse 11.11.11-groep naar de scholengroepen Bernardus en GO! Atheneum. Het resultaat van die bevraging werd in de vorm van een memorandum aan de gemeenteraadsleden van Oudenaarde overhandigd. “We hopen dat de standpunten een plaats krijgen in het toekomstig beleid”, klinkt het.

» Erling Haaland ontwijkt vanaf morgen geen verdedigers meer, maar vuurballen in het spel ‘Clash of Clans’:

Erling Haaland is vanaf morgen te bewonderen in het spel Clash of Clans. Dat is een gratis strategiespel dat maandelijks door zo’n 150 miljoen gebruikers wordt gespeeld. De Noor pakte op Instagram uit met een ludieke foto waarop hij een Viking snor draagt. Nu wordt ook duidelijk waarom.

» IN BEELD. Leicester-Belgen pakken de titel en promoveren naar de Premier League:

Leicester City heeft zich verzekerd van de titel in de Championship, de Engelse tweede klasse. De Foxes, met kapitein Wout Faes de hele partij tussen de lijnen, wonnen maandag op de 45e en voorlaatste speeldag makkelijk met 0-3 bij Preston North End.

» Gemeente zoekt foto’s van mooiste plekjes:

Het gemeentebestuur lanceert een fotowedstrijd om samen met haar inwoners op zoek te gaan naar het allermooiste plekje in Stekene. De mooiste foto’s maken kans op een mooie geldprijs.

» Gloednieuwe ‘boulodrome’ wordt na de zomer geopend: “Werken zitten op schema”:

De bouw van de nieuwe ‘bouledrome’, ofwel een grote petanquehal aan Laguna, zit op schema. De constructie staat er ondertussen al. Na de zomer wordt het gebouw ook officieel geopend. “Momenteel werkt de sportdienst verder aan de definitieve inrichting, en dat samen met de petanqueclubs.”

» 55 jaar oude moord op 16-jarig meisje in New York opgelost dankzij 9/11:

Twintig jaar na de vondst van een skelet in de betonvloer van een voormalige dansclub in New York heeft de politie de ‘cold case’ eindelijk opgelost. Het blijkt te gaan om een 16-jarig meisje dat in de jaren ‘60 vermoord werd. Ze kon geïdentificeerd worden dankzij het DNA van slachtoffers van de aanslagen op 11 september 2001.

» WK vrouwenvoetbal in België komt dichterbij: VS en Mexico trekken kandidatuur in:

De Verenigde Staten en Mexico hebben hun gezamenlijke kandidatuur om in 2027 het WK vrouwenvoetbal te organiseren, ingetrokken. In een mededeling laten de twee federaties weten dat ze verkiezen zich op de kandidatuur voor 2031 te concentreren. Daarmee zijn nog twee dossiers in de running: Brazilië enerzijds en België, Duitsland en Nederland anderzijds.

» Terminaal zieke man (46) wint 1,3 miljard dollar met Amerikaanse loterij: “Nu kan ik een goede dokter zoeken”:

Een terminaal zieke man heeft zomaar eventjes 1,3 miljard dollar (iets meer dan 1,2 miljard euro) gewonnen met Powerball, het Amerikaanse equivalent van Euromillions. Dat melden Amerikaanse media.

» Dubbel feest bij Michel Lataer en Noëlla Hoebeke:

Michel Lataer en Noëlla Hoebeke vierden een dubbel feest in café Bon Vivant in Brakel. Het koppel is 55 jaar getrouwd en de familie telt sinds kort twee viergeslachten.

» Twaalf extra agenten en nieuw kantoor: ook politie Lokeren-Moerbeke fuseert:

De Lokerse gemeenteraad bevestigde zijn akkoord met de ‘defusie’ van de politiezone Puyenbroeck. Daardoor worden ook de politiediensten na de fusie vanuit de politiezone Lokeren-Moerbeke aangestuurd.

» Stad verkoopt voormalig politiekantoor voor 990.000 euro: “Gebouw krijgt vroegere functie terug”:

Nu de politie uit het oud vredegerecht aan het Conscienceplein is vertrokken, zal de stad het historische pand verkopen. De Regie der Gebouwen telt er 990.000 euro voor neer en zal het zijn oude functie teruggeven. “Maar eerst volgt een grondige renovatie.”

» KWB Heiende gaat opnieuw kubben:

KWB Lokeren Heiende organiseert op 20 mei voor de 8ste keer een recreatief Kubb-tornooi. Elke deelnemende ploeg ontvangt een prijs.

» Meer dan 51.000 minderjarige migranten verdwenen in Europa: “Mensen verdwijnen tussen de scheuren van het systeem”:

De afgelopen drie jaar werden er in Europa meer dan 51.000 verdwijningen van alleenreizende minderjarigen geregistreerd. Dat blijkt uit een onderzoek van het collectief Lost In Europe waaraan De Standaard, Knack en VRT NWS meewerkten. “Het migratiesysteem is gebroken, mensen vallen tussen de scheuren”, zegt de bevoegde Europese commissaris.

» Dinsdag tot 24 graden, woensdag zelfs nog wat warmer:

Het kan dinsdag 24 graden worden, woensdag in het binnenland zelfs 25 graden. Dat voorspelt het KMI.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium