Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Leading lady van Groen Nijlen stopt met politiek en getuigt over burn-out: “Mijn lichaam maakt me duidelijk dat ik deze koers niet kan blijven varen”:

Schepen Lien Du Four (Groen) neemt per direct afscheid van de actieve politiek in Nijlen. Daarmee verliezen de groenen hun absolute leading lady en stemmenkanon. Bij de jongste verkiezingen was de 37-jarige politica nog de op twee na populairste politicus van de gemeente. Aan de basis van haar beslissing liggen gezondheidsproblemen. “Sinds begin dit jaar word ik geconfronteerd met een ernstige burn-out”, getuigt ze.

» Stadsbestuur en Kaaifeesten verzoenen zich: “Organisatie blijft op Van de Woestijneplein”:

De plooien tussen het stadsbestuur en de Kaaifeesten lijken platgestreken, na een verzoeningsvergadering maandagavond.

» Gemeente verbiedt parkeren op kus-en-rijstrook aan basisschool GO! Erasmus:

Er komen gele onderbroken lijnen langs de kus-en-rijzone in de Leegstraat om er parkeerverbod in te voeren. Ouders die hun kinderen na school komen ophalen gebruiken immers systematisch deze zone om de wagen een tijdje achter te laten terwijl ze naar klasjes stappen.

» Smeulbrand in afzuiginstallatie van bedrijf:

De brandweer rukte dinsdagochtend uit naar een bedrijf in het bedrijvenpark De Veert in Willebroek.

» Provinciaal tijdritkampioen Mathis Vandenheede wil bevestigen op BK in Geraardsbergen: “Lastige omloop is in mijn voordeel”:

Eerstejaarsnieuweling Mathis Vandenheede mikt op een sterke prestatie op het Belgisch kampioenschap tijdrijden woensdag in Geraardsbergen. Samen met zijn coach Michiel Stockman liet hij niets aan het toeval over. “Ik ben er klaar voor”, vertelt de Waarmaardenaar.

» Israëlisch bataljon pocht op sociale media met vernielingen: “Onze eenheid heeft de meeste huizen in Gaza opgeblazen”:

Met een sigaret in de mond en een zonnebril op het hoofd poseren Israëlische soldaten bij ontploffende gebouwen. Schijnbaar achteloos vernielde bataljon 8219 grote delen van Gaza.

» Fietser gewond bij aanrijding:

In Kalfortdorp in Kalfort (Puurs-Sint-Amands) kwam het tot een aanrijding tussen een personenwagen en een fietser.

» Dieven vluchten twee keer zonder buit:

Op twee plaatsen in Mechelen sloegen dieven toe, maar in beide gevallen dropen ze af zonder buit.

» Van Anderlecht naar Burnley tijdens Tour de Vinny (Kompany): wielertoeristen fietsen voor het goede doel :

Vijf dappere wielertoeristen vertrokken maandagochtend vanuit het Lotto Park in Anderlecht voor de Tour de Vinny, een fietstocht van 543 kilometer ten voordele van goede doelen. De tocht, die vijf dagen in beslag zal nemen, werd afgetrapt door Pierre Kompany, de vader van Vincent Kompany.

» Nederlandse fitnesszaak wil sporter kwijt omdat hij te hard stinkt: “Helaas reageerde de man niet echt goed op kritiek”:

Een fitnesszaak uit Maastricht wil het lidmaatschap van een klant ontbinden, omdat de man volgens hen te veel zou stinken.

» Derry leerde er zelf zwemmen, nu mag hij zwembad Ter Leie afbreken: “Toch speciaal”:

Dat het zwembad Ter Leie verdwijnt, dat wist de Wervikaan al langer. Nu is er ook een concrete datum voor de eerste werkzaamheden van de sloophamer. Grondwerken Deprez zal vanaf 15 september twee maanden lang afbreken.

» Juniore Luca Vierstraete mikt in Geraardsbergen op derde Belgische tijdrittitel op rij: “Ik ben terug op de goede weg”:

Luca Vierstraete torst na haar titels in Gavere en Waregem woensdag de favorietenrol op het Belgisch kampioenschap tijdrijden voor meisjes-junioren in Geraardsbergen. “Ik ben opnieuw gezond. Mijn conditie zit in de lift”, klinkt de tweedejaars optimistisch.

» VIDEO. Snookericoon John Higgins kruipt door het allerkleinste gaatje op WK na “moedigste bal ooit”:

John Higgins staat bij de laatste acht op het WK snooker. De viervoudige wereldkampioen kroop echter door het allerkleinste gaatje tegen Mark Allen. De Noord-Ier stond zowat de hele partij op voorsprong en leek het beslissende frame te gaan winnen toen hij tot 62 punten kwam, maar miste de matchbal. Higgins potte een rode ‘double’ - volgens legende Stephen Hendry “de moedigste bal” die hij gezien heeft - en won de partij met 13-12 op de laatste zwarte bal. Higgins noemde het na afloop zijn “beste break ooit”.

» Restaurant en voertuig branden volledig uit bij dubbele brandstichting: politie start onderzoek :

De brandweer van Brussel is dinsdagochtend moeten uitrukken voor een dubbele brandstichting in de Argonnestraat in Sint-Gillis. Bij aankomst van de ploegen sloegen de vlammen uit een restaurant en een paar meter verderop stond ook een voertuig in brand.

» Deze tuincentra kregen crew van ‘Nonkels’ over de vloer: “Geweldige ervaring en we mochten zelfs mee figureren”:

Het tweede seizoen van Nonkels slaat opnieuw in als een bom. Donderdag is de Play4-serie al aan haar derde aflevering toe. Hoewel in de serie West-Vlaams gesproken wordt, vonden de opnames vooral plaats in het Waasland. Drie tuincentra mochten er de filmcrew ontvangen. “Het was een fantastische ervaring en we mochten zelfs figureren. We zijn hier allemaal grote fan”, zegt Stephanie van Tuincenter Van Buynder.

» Milan Donie en Victor Vaneeckhoutte testen klimmersbenen in Ronde de l’Isard:

Eerstejaarsbeloften Milan Donie (foto) en Victor Vaneeckhoutte zitten in de selectie van Lotto Dstny voor de Ronde de l’Isard (1-5 mei), een lastige Franse meerdaagse van tweede categorie. (tvm)

» Michiel Lambrecht rijdt beloftenversie van Eschborn-Frankfurt:

Michiel Lambrecht is woensdag met Bingoal Wallonie Bruxelles Development Team aan zet in Eschborn-Frankfurt, een eendagswedstrijd van tweede categorie voor beloften over 132 kilometer. (tvm)

» Felle brand in appartementsgebouw Sky Tower Two tijdens dakwerken:

In de Sky Tower Two in Oostende brak dinsdagochtend een felle brand uit tijdens dakwerken. Enkele arbeiders waren bezig met roofingwerken toen het plots verkeerd liep. “De brandweer had het vuur snel onder controle”, zegt burgemeester Bart Tommelein.

» “Ik wil later ook brandweerman worden”: veiligheidsdagen missen hun doel niet:

Alle 342 leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar in Arendonk gaan deze week een halve dag op bezoek bij de lokale hulpdiensten. Brandweer, politie en ambulanciers laten de jeugd op een vlotte manier kennismaken met hun werk en de bijbehorende noden en gevaren.

» Het begon met één oude Volkswagen Golf, 25 jaar later worden 460 auto’s gedeeld: “Vroeger maakten we testritjes”:

Van één oude Volkswagen Golf tot een groep van meer dan zesduizend leden met 460 auto’s: autodeelorganisatie Dégage viert dit jaar haar 25ste verjaardag. Minder auto’s die ongebruikt stilstaan, dat is nog altijd het doel.

» Julie Stockman mikt op topresultaat in Cyclis Classic:

Julie Stockman voert woensdag DD Group-Multum Accountants-Foca Keukens aan in de Cyclis Classic, een eendagswedstrijd van tweede categorie in Hamme. Ook Julie Sap en Lani Wittevrongel zijn van de partij. (tvm)

» Toptennis in Madrid: Aryna Sabalenka klopt vrouw in vorm Danielle Collins, Madison Keys wint van Coco Gauff :

Coco Gauff (WTA 3) heeft zich maandag niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van het WTA 1.000-toernooi in Madrid (gravel/7.679.965 euro). De twintigjarige Amerikaanse, het derde reekshoofd, verloor in de vierde ronde in drie sets (7-6 (7/4), 4-6 en 6-4) van haar negen jaar oudere landgenote Madison Keys (WTA 20).

» De Wever wil met beveiligingsfirma beletten dat mensen spullen over gevangenismuur gooien:

Burgemeester Bart De Wever (N-VA) overweegt een bewakingsfirma in te zetten tegen het fenomeen van het ‘overgooien’ in de gevangenis in de Begijnenstraat. Hij kan dit de federale overheid opleggen via een bestuurlijke maatregel van de burgemeester.

» MMA-vechter en Bokser Francis Ngannou verliest zoontje van 15 maanden: “Keer op keer riep ik zijn naam, maar hij reageerde niet”:

De Kameroense MMA-vechter Francis Ngannou is in rouw na het plotselinge overlijden van zijn 15 maanden oude zoon. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.

» Timothy Dupont favoriet in Omloop van het Waasland:

Timothy Dupont is woensdag een van de grote kanshebbers in de Omloop van het Waasland. Hij kan rekenen op Maxime De Poorter en Arne Santy. Uittredend winnaar Samuel Leroux krijgt dan weer Kenny Molly aan zijn zijde. (tvm)

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium