Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Dinsdag tot 24 graden, woensdag zelfs nog wat warmer:

Het kan dinsdag 24 graden worden, woensdag in het binnenland zelfs 25 graden. Dat voorspelt het KMI.

» Vlaanderen wil in 2029 Olympische Spelen voor de Jeugd organiseren:

Vlaanderen wil in 2029 de Olympische Spelen voor de Jeugd organiseren. Dat heeft minister van Sport Ben Weyts (N-VA) aangekondigd.

» LIVE. Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne:

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne doet Europa en de wereld daveren op zijn grondvesten. Volg de belangrijkste ontwikkelingen hier op de voet.

» LIVE. Volg hier alle nieuws over de oorlog in de Gazastrook:

De spanningen blijven hoog oplopen in het Midden-Oosten: niet alleen door de oorlog tussen Israël en Hamas in de Gazastrook, maar ook in de bredere regio staan de zenuwen strak gespannen. Volg alle ontwikkelingen hier live!

» Negen Colombiaanse militairen omgekomen bij helikoptercrash:

Bij een ongeluk met een helikopter zijn negen Colombiaanse militairen omgekomen. De groep was op weg naar het noordelijke departement Bolivar, waar het leger het opneemt tegen de Clan del Golfo, het grootste cocaïnekartel. Dat meldt president Gustavo Petro op X.

» Zeker 25 doden bij busongeluk in Peru:

In het noorden van Peru zijn zeker 25 mensen omgekomen nadat de bus waarin zij reisden van een bergweg was geraakt en in een ravijn stortte. Nog eens 13 anderen raakten gewond.

» Tiener en zijn moeder in de cel voor doodslag na vechtpartij met 16-jarige in Frankrijk:

Twee dagen na de dood van de 16-jarige Matisse in het Franse Châteauroux is een 15-jarige aangeklaagd voor doodslag. Ook de moeder van die 15-jarige is aangeklaagd, voor opzettelijk geweld tegen een kwetsbaar persoon. Zij zou het slachtoffer een klap hebben gegeven. Dat meldt  het openbaar ministerie in een persbericht.

» Zieke zelfstandige is vaak voor lange tijd out :

Als zelfstandigen ziek worden, blijven ze vaker dan werknemers langdurig thuis, blijkt uit nieuw onderzoek van het Intermutualistisch Agentschap (IMA) en het Riziv. De Tijd bericht dinsdag over het onderzoek, waarvoor jarenlang 220.000 mensen werden opgevolgd.

» Dé nieuwe beautytrend: wat goed is voor je gezicht, is ook goed voor je lijf:

Retinol tegen rimpelige knieën, BHA voor puistjes op je rug, vitamine C voor glowy ledematen. De actieve bestanddelen die we op ons gezicht smeren, vinden we steeds vaker terug in lichaamsverzorging. De boodschap: wat goed is voor je gelaat, is ook goed voor je lichaam.

» BV Hotspot. Lauren Versnick geniet van zomerse vakantie in Marokko, kinderen van Astrid Coppens dansen op hun lievelingsliedje:

Het kwakkelweer blijft in België aanhouden, dus zoeken ook onze BV’s massaal zonniger oorden op in het buitenland. Lauren Versnick vond de zon terug in de Marokkaanse stad Essaouira, terwijl Jan Verheyen zelfs zijn handen uit de mouwen stak in Thailand. Maar ook in eigen land valt er veel plezier te beleven. Zo bewijst Astrid Coppens samen met haar kinderen Joey-Lee en Billie-Ray, die die enthousiast meedansen “hun nieuwe favoriete liedje”.

» Anderlecht strikt “het grootste talent van België”: Ilyes Bennane verlaat de jeugd van Genk en trekt naar paars-wit:

Het is gebeurd. Ilyes Bennane (13), het supertalent én de jongste Belgische international ooit, tekent bij Anderlecht. Een maand geleden werd duidelijk dat de dribbelaar RC Genk zou verlaten. Club Brugge hield er zijn handen van af.

» Lokaal bestuur Berlaar bereidt nieuwe vergunningsaanvraag voor sporthal op sportcentrum Doelvelden voor:

Het lokaal bestuur van Berlaar bereidt momenteel de bouw van een nieuwe sporthal op sportcentrum Doelvelden voor. De intentie was om deze lente de bouw van de sporthal aan te vatten maar door bezorgheden van enkele buurtbewoners werd er een nieuwe aanvraag ingediend.

» Grote werf schuift op naar de ring: drukke weg aan Dok Noord heeft een jaar een rijstrook minder:

Het verkeer op de Muidelaan kan sinds begin deze week wat trager vooruitgaan. Maandag startten er werken, waardoor auto’s en vrachtwagens het nog tot en met oktober met minder rijstroken moeten doen.

» Verkeer, verbouwingswerken, vogels of luide studenten? Met deze microfoons kom je te weten hoe luid je straat is:

Aan 370 Gentse gevels hangen binnenkort microfoons die zullen meten hoe luid het er is. Verkeer, verbouwingswerken, vogels, lallende en brallende studenten … het wordt allemaal geanalyseerd. Met de gegevens wordt de impact van geluid op onze gezondheid onderzocht.

» Als er geen geld meer is om je woning op te knappen: uniek Gents project maakte van 192 huizen opnieuw een echte thuis:

Met het bekroonde Gent Knapt Op werden al bijna 200 eigenaars geholpen om broodnodige verbouwingswerken uit te voeren aan hun eigendom. Dat gebeurde met financiële ondersteuning maar vooral met een begeleiding door het hele renovatieproces. Na tien jaar is het onzeker of dit lokale initiatief kan worden voortgezet. “Zonder hulp had ik deze verbouwing nooit kunnen doen.”

» Gemeentelijk reglement op uitbating shishabars: “Goed nadenken over dit soort grootstedelijke fenomenen”:

Alle partijen stelden maandagavond op de gemeenteraad een reglement vast met betrekking tot de uitbating van shishabars. De aanleiding is de komst van restaurant lounge M-Delux in Dorp-Oost. Dat schrapte korte tijd na de opening evenwel de benaming shishabar uit zijn lichtreclame. “Er zijn er voor alle duidelijkheid nog geen in Lochristi”, aldus schepen Sandro Di Nunzio (Open VLD).

» Johan (63) maakt logo’s met kroonkurken: “Ik had iets nodig om me bezig te houden, anders zat ik hele dag in de zetel of op café”:

Johan Vermorgen (63) uit de Schoolstraat in Buggenhout verzamelt kroonkurken van bierflesjes en maakt er logo’s mee. “Ik had na mijn pensioen iets nodig om mij mee bezig te houden, anders zou ik de hele dag in de zetel zitten, of op café”, zegt de man.

» Benefietfeest levert schenking van 4.130 euro op voor afdeling oncologie van ASZ:

Anne Duffeleer en haar echtgenoot Hugo De Mulder organiseerden een benefietfeest voor Kom op tegen Kanker. Ze konden daarbij rekenen op de financiële steun van de serviceclub Rotary Geraardsbergen en enkele andere sponsors. De party leverde 4.130 euro op en die gaat naar de dienst oncologie van het ziekenhuis ASZ, campus Geraardsbergen. Het bedrag werd met een symbolische cheque geschonken aan dokter Nathalie Van Heddeghem die als oncoloog werkt in het ASZ. 

» Regering breidt samenwerking met VN uit in strijd tegen drugshandel:

België gaat nauwer samenwerken met UNODC, het VN-orgaan dat de strijd tegen de georganiseerde drugshandel coördineert. Dat meldt minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD). Ook met Colombia wordt een samenwerking opgestart, zegt hij.

» Waarom een elektrische fiets kopen van Belgische makelij? :

We kopen met z’n allen bewust meer lokaal. Daarmee steun je de economie in eigen land, je bent verzekerd van Belgische kwaliteit en het is ook nog eens duurzaam! Dit geldt overigens niet enkel voor voeding en kleding, ook fietsen van Belgische makelij zijn ongekend populair.

» PODCAST KOERS. “Het Giro-parcours is een roze loper voor Tadej Pogacar”:

Op zaterdag 4 mei rolt Italië de roze loper uit voor Tadej Pogacar. Niemand die eraan twijfelt dat de Sloveen -behoudens pech- de eindzege opstrijkt. “Bij UAE willen ze hem vooral inpeperen dat het niet elke dag carnaval moet zijn”, zegt Stijn Joris, de Nieuwsblad-verslaggever ter plekke. “De strijd om de sprintetappes wordt spannender”, vult collega Guy Van Den Langenbergh aan. “De Tour zal het met minder sprinters moeten stellen.” De navel van de wielerwereld bevindt zich de komende drie weken in Italië. Andiamo!

» Zeven oud-senatoren naar rechtbank tegen plafonnering pensioen:

Zeven voormalige senatoren stappen naar de Franstalige ondernemingsrechtbank in Brussel tegen de pensioenkas van de Senaat. Ze willen zo de plafonnering van hun pensioen aanvechten, schrijft L’Echo dinsdag. Onder de zeven zijn vijf Franstalige politici, maar ook CD&V’ers Erik Matthijs en Hugo Vandenberghe.

» Honderden ‘duurzame’ fondsen misleiden Europese beleggers:

Bijna de helft van de beleggingsfondsen die zichzelf duurzaam noemen, investeert in fossielebrandstof­bedrijven. Dat blijkt uit onderzoek van De Tijd met andere Europese media, waarover de krant dinsdag bericht. De Europese toezichthouder ESMA noemt die fondsen misleidend en legt nog dit jaar striktere regels op.

» Vier agenten doodgeschoten, vier gewond in Amerikaanse stad Charlotte, verdachte dood aangetroffen:

In de Amerikaanse stad Charlotte (North Carolina) zijn maandag vier agenten doodgeschoten, vier andere politieagenten raakten gewond. Ze werden onder vuur genomen toen ze een veroordeelde crimineel wilden arresteren. De verdachte werd gedood, twee anderen in de woning worden verhoord.

» Vlaanderen wil ‘Olympische Spelen voor de jeugd’ organiseren:

Minister van Sport Ben Weyts (N-VA) wil de ‘Olympische Spelen voor de jeugd’ over 5 jaar naar Vlaanderen halen. Het ‘European Youth Olympic Festival’ (EYOF) is een tweejaarlijks evenement voor jonge atleten uit 50 verschillende landen. Vlaanderen stelt zich nu kandidaat voor de editie van 2029.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium