Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Milan Donie en Victor Vaneeckhoutte testen klimmersbenen in Ronde de l’Isard:

Eerstejaarsbeloften Milan Donie (foto) en Victor Vaneeckhoutte zitten in de selectie van Lotto Dstny voor de Ronde de l’Isard (1-5 mei), een lastige Franse meerdaagse van tweede categorie. (tvm)

» Michiel Lambrecht rijdt beloftenversie van Eschborn-Frankfurt:

Michiel Lambrecht is woensdag met Bingoal Wallonie Bruxelles Development Team aan zet in Eschborn-Frankfurt, een eendagswedstrijd van tweede categorie voor beloften over 132 kilometer. (tvm)

» “Ik wil later ook brandweerman worden”: veiligheidsdagen missen hun doel niet:

Alle 342 leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar in Arendonk gaan deze week een halve dag op bezoek bij de lokale hulpdiensten. Brandweer, politie en ambulanciers laten de jeugd op een vlotte manier kennismaken met hun werk en de bijbehorende noden en gevaren.

» Het begon met één oude Volkswagen Golf, 25 jaar later worden 460 auto’s gedeeld: “Vroeger maakten we testritjes”:

Van één oude Volkswagen Golf tot een groep van meer dan zesduizend leden met 460 auto’s: autodeelorganisatie Dégage viert dit jaar haar 25ste verjaardag. Minder auto’s die ongebruikt stilstaan, dat is nog altijd het doel.

» Julie Stockman mikt op topresultaat in Cyclis Classic:

Julie Stockman voert woensdag DD Group-Multum Accountants-Foca Keukens aan in de Cyclis Classic, een eendagswedstrijd van tweede categorie in Hamme. Ook Julie Sap en Lani Wittevrongel zijn van de partij. (tvm)

» Toptennis in Madrid: Aryna Sabalenka klopt vrouw in vorm Danielle Collins, Madison Keys wint van Coco Gauff :

Coco Gauff (WTA 3) heeft zich maandag niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van het WTA 1.000-toernooi in Madrid (gravel/7.679.965 euro). De twintigjarige Amerikaanse, het derde reekshoofd, verloor in de vierde ronde in drie sets (7-6 (7/4), 4-6 en 6-4) van haar negen jaar oudere landgenote Madison Keys (WTA 20).

» De Wever wil met beveiligingsfirma beletten dat mensen spullen over gevangenismuur gooien:

Burgemeester Bart De Wever (N-VA) overweegt een bewakingsfirma in te zetten tegen het fenomeen van het ‘overgooien’ in de gevangenis in de Begijnenstraat. Hij kan dit de federale overheid opleggen via een bestuurlijke maatregel van de burgemeester.

» MMA-vechter en Bokser Francis Ngannou verliest zoontje van 15 maanden: “Keer op keer riep ik zijn naam, maar hij reageerde niet”:

De Kameroense MMA-vechter Francis Ngannou is in rouw na het plotselinge overlijden van zijn 15 maanden oude zoon. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.

» Timothy Dupont favoriet in Omloop van het Waasland:

Timothy Dupont is woensdag een van de grote kanshebbers in de Omloop van het Waasland. Hij kan rekenen op Maxime De Poorter en Arne Santy. Uittredend winnaar Samuel Leroux krijgt dan weer Kenny Molly aan zijn zijde. (tvm)

» UnifiedPost reageert negatief op voorstel van Marc Coucke om voorzitter te ontslaan:

UnifiedPost Group heeft overwegend negatief gereageerd op het voorstel van grootaandeelhouder Marc Coucke om de voorzitter te ontslaan en vier nieuwe bestuurders aan te stellen.

» Thuiskoers voor ploegleider Pieter Vanspeybrouck in Eschborn-Frankfurt:

Pieter Vanspeybrouck, die met zijn partner en twee kinderen in Duitsland woont, rekent woensdag op Gerben Kuypers en Baptiste Planckaert in de WorldTourkoers Eschborn-Frankfurt. De ploegleider van Intermarché-Wanty zal aan zijn voordeur passeren. (tvm)

» Definitieve transfer is een feit: Koni De Winter trekt voor acht miljoen euro naar Genoa:

De voorwaarden voor de aankoopoptie zijn ingevuld, en dus verhuist Koni De Winter (21) definitief van Juventus naar Genoa. De Rode Duivel ligt er nu onder contract tot 2028.

» Stan Dewulf hervat in Eschborn-Frankfurt:

Stan Dewulf maakt woensdag zijn comeback in Eschborn-Frankfurt. Bijna vier maanden geleden onderging de klassiekerspecialist van Decathlon-AG2R een operatie aan een vernauwde liesslagader. Begin februari hervatte hij de training. “Ik voel me goed en kan niet wachten.” (tvm)

» Ex-wereldkampioen Gianni Vermeersch torst favorietenrol op BK gravel in Turnhout:

Gianni Vermeersch behoort woensdag tot de favorieten voor de Belgische titel gravel in Turnhout. De gewezen wereldkampioen neemt het op tegen onder meer Toon Aerts, Greg Van Avermaet, Michael Vanthourenhout en Eli Iserbyt. (tvm)

» Mechels nachtleven uit jaren 80 en 90 komt opnieuw tot leven tijdens Oldskool in Rio Club: “Even je jeugd herbeleven”:

De Rio Club in Sint-Katelijne-Waver vormt op zaterdag 4 mei het decor voor Oldskool Classics Mechelen. Legendarische dj’s uit het nachtleven van de Dijlestad in de jaren tachtig en negentig verzamelen er voor een unieke reünie. “Die tijdsperiode is een onuitputtelijke bron van verhalen”, zegt organisator Ben Mouling.

» Muriel Bats duikt zes jaar na haar vertrek in ‘Thuis’ op in ‘Familie’: “Na mijn ontslag voelde ik me verslagen”:

Zes jaar na haar vertrek uit ‘Thuis’ is actrice Muriel Bats (56) opnieuw op het kleine scherm te zien, in die andere bekende soap ‘Familie’ zowaar. “Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?”, klinkt het in Dag Allemaal.

» Brandbom gegooid tegen woning in centrum Antwerpen: politie massaal ter plaatse :

In Antwerpen hebben onbekenden dinsdagochtend een brandbom gegooid tegen de voordeur van een woning. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. De politie heeft een perimeter ingesteld. Ontmijningsdienst Dovo en het gerechtelijk labo komen ter plaatse.

» Restaurant en voertuig in brand gestoken: appartementbewoners tijdig geëvacueerd:

De brandweer van Brussel is dinsdagochtend moeten uitrukken voor een dubbele brandstichting in de Argonnestraat in Sint-Gillis. Bij aankomst van de ploegen sloegen de vlammen uit een restaurant en een paar meter verderop stond ook een voertuig in brand.

» Chloë en Silke reageren na hun vertrek in ‘Boer zkt. vrouw’: “Boer Thomas zet zichzelf en zijn boerderij op de eerste plaats”:

Geen keuzestress voor boer Thomas in het VTM-programma ‘Boer zkt. vrouw’ deze week: zowel Chloë als Silke stapte namelijk zelf op. “Hij zet zichzelf en zijn boerderij op de eerste plaats”, klinkt het in Dag Allemaal.

» Enthousiaste groep vrijwilligers telt af naar opening het Beverhuys:

Het nieuw wijkhuis voor Beveren aan de Izegemseaardeweg krijgt alsmaar meer vorm. Eind deze zomer opent het Beverhuys de deuren. Een enthousiaste groep staat klaar om het reilen en zeilen in goede banen te leiden.

» Vlaanderen wil in 2029 ‘Olympische Spelen voor de Jeugd’ organiseren:

Minister van Sport Ben Weyts (N-VA) wil de ‘Olympische Spelen voor de jeugd’ over 5 jaar naar Vlaanderen halen. Het ‘European Youth Olympic Festival’ (EYOF) is een tweejaarlijks evenement voor jonge atleten uit 50 verschillende landen. Vlaanderen stelt zich nu kandidaat voor de editie van 2029.

» Kunst & Eendracht organiseert zondag 5 mei gratis aperitiefconcert:

De Koninklijk Harmonie Kunst & Eendracht speelt zondag 5 mei een gratis aperitiefconcert in het gemeenschapscentrum Den Tap. Het wordt het eerste optreden van de nieuwe dirigent Bob Van Der Strieckt, de 48-jarige Beerveldenaar die sinds oktober 2023 het dirigeerstokje hanteert. Het trommelkorps staat onder leiding van Rutger Wylin. Het aperitiefconcert begint om 11 uur en leidt de luisteraars door de fantasiewereld van Walt Disney maar brengt ook muziek van Stromae en composities van Mario Burki, Steven Reineke en Johan De Meij. Tijdens het concert worden ook zomerse cocktails en een tapasbordjes geserveerd. 

» VIDEO. Opnieuw geklopt met ultieme korf: NBA-kampioen Denver stuurt LA Lakers en LeBron James naar huis in play-offs:

De Los Angeles Lakers van LeBron James zijn maandag uitgeschakeld in de eerste ronde van de play-offs van de NBA. Ze verloren het vijfde duel van titelverdediger Denver en kwamen zo op een onoverbrugbare 4-1 achterstand. Maandag haalden de Nuggets het in Colorado met 108-106.

» VIDEO. En plots krijgt Rafael Nadal na match van meer dan drie uur een ongewone vraag: “Ik weet niet wat het protocol zegt...”:

Rafael Nadal (ATP 512) heeft zich maandag gekwalificeerd voor de achtste finales van het ATP Masters 1.000-toernooi in Madrid (gravel/7.877.020 euro). Na afloop van de marathonmatch kreeg de Spaanse veteraan een aparte vraag van zijn opponent.

» Oppositiepartij PVDA stelt leegstaande Fluvius-site voor als alternatief voor bouw nieuwe school: “Groenzone in de Paul Vekemanslaan moet blijven”:

In de Paul Vekemanslaan heeft de stad Antwerpen plannen om een nieuwe basisschool van Lucerna te bouwen. De buurt gaf vorig jaar al aan hier niet voor open te staan, net zoals oppositiepartij PVDA. Daarom stelt die laatste nu de leegstaande Fluvius-site voor als alternatief.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium