Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Wielertoerist trotseert regenweer, maar wordt dan door water meegesleurd:

Op sociale media gaat een video rond van een wielertoerist die de regenbuien van donderdag trotseert, maar dan valt en kopje onder gaat. Seppe Allard (21) en Niels De Vos (27) filmden alles en hielpen de man nadien.

» Man (21) komt om bij bizar ongeval met verplaatsbaar Tiny House in Lier:

Een 21-jarige man uit Antwerpen is vrijdagochtend om het leven gekomen bij een vreemd ongeval in Lier. Hij kwam onder een verplaatsbaar Tiny House terecht. Een vriend trof hem aan, maar alle hulp voor de jongeman kwam te laat.

» Drukkerij Baeté blaast 165 kaarsjes uit: derde generatie uitbaters blikt terug op rijke geschiedenis:

Drukkerij Baeté bestaat 165 jaar en dat werd afgelopen donderdag stevig gevierd. Het familiebedrijf uit Puurs (Puurs-Sint-Amands) is al voor de derde generatie in handen van de familie Cools-Mertens. Enkel takjes hoger in de stamboom kom je uit bij Jean-Baptist Baéte, een bakker van beroep die in 1860 de eerste regels in het succesverhaal van drukkerij Baéte schreef.

» Stalker van minister Annelies Verlinden aangehouden: “Hij wou aangenaam kennismaken”:

De onderzoeksrechter in Mechelen heeft een dertiger aangehouden voor de stalking van CD&V-minister Annelies Verlinden. Hij wou naar eigen zeggen “aangenaam kennismaken”, maar er liepen al meerdere dossiers voor belaging tegen hem.

» Kenneth Verstegen valt aan in Essor Breton:

Laatstejaarsbelofte Kenneth Verstegen reed een tijdlang in het offensief met een groepje tijdens de openingsetappe van de Essor Breton. Alexis Robert toonde zich na 147 kilometer de snelste in de pelotonspurt. (tvm)

» Klachten over nieuwe busverbinding tussen Wenduine en AZ Sint-Jan: “Reizigers dubbel zo lang onderweg”:

Het gemeentebestuur krijgt klachten over de nieuwe busverbinding tussen Wenduine en Brugge: die duurt sinds 1 januari dubbel zo lang. “De Lijn gaat een alternatieve route bestuderen”, aldus schepen Marleen De Soete (Samen Vooruit).

» Timothy Dupont ruikt zijn kans in Ronde van Limburg:

Timothy Dupont rekent maandag op zijn spurtersbenen in de Ronde van Limburg. Hij kan terugvallen op man in vorm Thomas Joseph. Ook Gerben Thijssen, Joran Wyseure, Julien Vermote en beloften Gauthier Servranckx en Viktor Vandenberghe staan op de deelnemerslijst. (tvm)

» Gianni Marchand achtste in koninginnenrit van Ronde van Griekenland:

Gianni Marchand strandde vrijdag op de achtste plaats in de zware derde etappe van de Ronde van Griekenland. De kopman van Tarteletto-Isorex gaf iets meer dan drie minuten toe op de solerende Oostenrijker Riccardo Zoidl. (tvm)

» Licentie is binnen voor FS Aarschot:

Na de titel in tweede klasse heeft FS Aarschot intussen ook zijn licentie beet voor eerste klasse. Niets staat de promotie nu nog in de weg voor de club uit Aarschot. (svdw)

» Massa regenponcho’s ligt klaar voor marsspektakel in Hamont:

Op het Marktplein in Hamont treden dit weekend 2.000 amateurmuzikanten op tijdens de Internationale Mars- en Showwedstrijden der Lage Landen. Ondanks de regen worden ook duizenden toeschouwers verwacht. “We hebben een massa regenponcho’s.”

» Regenval zorgt voor wateroverlast in Voeren:

Bij de hulpdiensten zijn vrijdag in de vooravond enkele tientallen oproepen binnengekomen van wateroverlast in Voeren. Het zwaartepunt ligt in Sint-Martens-Voeren.

» Dieven doorzoeken woning in de Kerkstraat:

Er werd ingebroken in een woning in de Kerkstraat in Temse. Het keukenraam aan de achterzijde van de woning werd geforceerd. In de woning werden kasten en laden doorzocht. De inbrekers gingen aan de haal met juwelen. 

» LIVE. Lichaam ontvoerde Duitse festivalganger Shani Louk aangetroffen:

De oorlog tussen Israël en Hamas in de Gazastrook blijft duren, terwijl de spanningen ook hoog oplopen in de rest van het Midden-Oosten. Volg alle ontwikkelingen hier live!

» Drie bestuurders betrapt op het gebruik van hun gsm achter het stuur:

Bij een politiecontrole in de Eurolaan en Kapelanielaan in Temse werden donderdag drie rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken.

» AP ontvangt zondag gamers van alle universiteiten en hogescholen uit het land op de Belgian Student League:

Op campus Viaduct van de AP Hogeschool vindt zondag 19 mei de Belgian Student League plaats. Dat is een gaming competitie waar studenten van verschillende universiteiten en hogescholen het tegen elkaar opnemen.

» Tineke haalt haar helikopterbrevet op haar 17de verjaardag: “Zo vrij als een vogel”:

Vanmiddag – op haar 17e verjaardag – legde de Lichterveldse Tineke Vandamme met succes het praktijkexamen helikopterpiloot af. Daarmee is ze de jongste Belg ooit die het PPL(H)-diploma behaalt. “En mogelijk zelfs de jongste piloot van gans Europa”, klinkt het in haar entourage.

» “Hij heeft me in mijn wang gebeten”: man moet fikse schadevergoeding betalen voor agressie tegenover verschillende agenten:

T. E. Y. (25) uit Tienen riskeerde een celstraf voor feiten van “ongekende agressie” tegenover verschillende politieagenten. Hij heeft agenten bedreigd, gespuwd, gebeten en verschillende vuistslagen hebben toegediend. Toch komt hij er nu vanaf met een werkstraf.

» Brandstichting in sportcomplex Breeven: politie pakt vier minderjarige verdachten op:

Minder dan 24 uur na de brandstichting in het sportcomplex Breeven in Bornem heeft de politie vier verdachten opgepakt voor de feiten. Dat bevestigen verschillende bronnen aan onze redactie. Het parket zegt alleen dat het onderzoek naar de brand nog lopende is.

» Halle organiseert oefenmomenten om elektronisch te leren stemmen:

Halle stemt opnieuw elektronisch bij de verkiezingen van 9 juni en 13 oktober. Om iedereen de kans te geven deel te nemen aan de stembusgang, organiseert de stad oefenmomenten voor wie minder met computergebruik vertrouwd is.

» Een van de laatste Wetterse slagers bekroond met award: “Dit geeft ons een boost om elke dag vroeg op te staan”:

Donderdagavond zijn in cc Nova in Wetteren vier bedrijven en handelszaken bekroond. Eén van de twee resterende slagerijen in Wetteren-centrum is verkozen tot Handelaar van het Jaar. “Wij weten waar ons vlees vandaan komt”, zegt medezaakvoerder Ellen.

» “Je maakte ons even nerveus”: Warre Vangheluwe bezorgt Soudal Quick-Step ritzege in Vierdaagse van Duinkerke na ongelooflijke fotofinish:

Warre Vangheluwe heeft vrijdag de vierde etappe gewonnen in de 68e editie van de Vierdaagse van Duinkerke (2.Pro). In de sprint na een kasseirit over 166,8 kilometer tussen Mazingarbe en Pont-à-Marcq haalde onze 22-jarige landgenoot van Soudal Quick-Step het van de Ier Sam Bennett (Decathlon-AG2R La Mondiale).

» Mensen met een handicap voeren actie voor meer inclusie: “Alles kost ons veel meer energie”:

In heel Vlaanderen hebben mensen met een handicap vrijdag actie gevoerd. Ook in de Gasthuisstraat in Turnhout deelden ze energierepen uit, omdat het hun veel energie vraagt om volwaardig te kunnen deelnemen aan de samenleving.

» Vooruit ziet politieke motieven voor dagvaarding van Conner Rousseau door Brusselse vzw Kham: “Opvallende timing”:

Daags na de verkiezingen zal Conner Rousseau (Vooruit) voor de rechter moeten verschijnen. De Brusselse vzw Kham dagvaardt hem namelijk voor de correctionele rechtbank. Bij Vooruit spreken ze over politieke motieven.

» SPORTKORT BRABANT. Rotselaar-coach stapt niet mee in nationale avontuur, Hoeilaart en Linden erg actief op transfermarkt:

Van de Challenger Pro League tot vierde provinciale in het voetbal, over de Champions League in basketbal of volleybal, wielrennen op de weg, in het veld of op de piste en nog tal van andere sporten. Ook bij jou in de buurt worden elke dag geweldige sportprestaties geleverd, hetzij op hoog niveau, dan wel met veel passie. In SPORTKORT BRABANT verzamelen we alle korte sportberichten uit de hele provincie.

» Dertien versterkingen voor ERC Hoeilaart :

Tweedeprovincialer Hoeilaart gaat komend seizoen met een fel vernieuwde kern aan de slag, met liefst dertien versterkingen. Anthony Collyns, Luigi Polizzi en Nawfal Rahmoun werden weggehaald bij Wemmel. Aanvaller Nick Vandervoort en de verdedigers Cédric Daems en Tijs Michiels komen over van OHR Huldenberg. Ook doelman Cillian Erkens (Eppegem), Fabrizio Lovicu (Vossem), Samba Ndione (Terhulpen), Maxime Ngando (FC Saint-Michel), Leo Pajaziti (Diest), Logan Tondeur (Genappe) en Jerome Vanroye (Bertem-Leefdaal) komen de gelederen versterken. (rwd)

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium