Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Eén jaar cel voor bestuurder die twee dagen op rij betrapt wordt op rijden zonder rijbewijs:

G.D. uit Wetteren kreeg vrijdag één jaar cel van politierechter Peter D’Hondt omdat hij twee dagen na elkaar werd betrapt achter het stuur tijdens een lopend rijverbod.

» Masterchef Olga en haar man Giancarlo koken voor Kevin Jannsens en Simon Nuytten: “Noord-Italiaanse twist op een Vlaams gerecht”:

Samen met haar man Giancarlo Angeletti nodigt Olga Leyers, de winnares van Celebrity masterchef Vlaanderen, als vervolg van de populaire kookserie bekende gasten uit en toveren ze Italiaanse gerechten op tafel. Billie mag mee in de potten gaan kijken. Een gefrituurd hapje, zelfgemaakte pasta en straf dessertje voor Kevin Janssens en Bazart-gitarist Simon Nuytten.

» Hij moest bijna 800 mosselschelpen één voor één beschilderen, maar Michael Peetermans heeft een nieuw pronkstuk voor zijn atelier:

Een kunstwerk dat bestaat uit bijna 800 mosselschelpen die een voor een artistiek beschilderd werden en gedurende acht maanden tot een geheel zijn gelijmd: dat wordt maandag 20 mei het pronkstuk van een open atelierdag bij kunstenaar Michael Peetermans in de Kapelstraat in Herne tijdens de jaarmarkt.

» Gemengde reacties op eerste schets van vernieuwde Markt: “Is het dit maar?”:

Voor het eerst wordt echt duidelijk hoe de vernieuwde markt van Eeklo er gaat uitzien. De reacties zijn uiteenlopend, maar schepen Danny Plaetinck (N-VA) sust. “Dit is de start van veel meer.”

» Blijft hij aan boord? Schalke 04 en Karel Geraerts hebben “positieve gesprekken” over toekomst:

Schalke 04 en coach Karel Geraerts voeren gesprekken over een langere samenwerking. Dat bevestigde Geraerts vrijdag op zijn persconferentie. De Königsblauen verzekerden zich tien dagen geleden van het behoud in de Duitse 2. Bundesliga.

» Niels Albert geeft jonge wielrenners duwtje in de rug met eigen koers: “Dit kan een mooie traditie worden”:

Op Pinkstermaandag organiseert Niels Albert voor het eerst zijn Grote Prijs. Hij wil op die manier jonge wielrenners een kans geven om te koersen. Want die kans krijgen zij steeds minder vaak.

» Drie Europeanen opgepakt bij operatie tegen “satanisch netwerk” in Iran:

Ten westen van de Iraanse hoofdstad Teheran heeft de politie een “satanistisch netwerk” ontmanteld en meer dan 250 mensen, onder wie drie Europeanen, opgepakt. Dat meldt het officiële persbureau Irna op basis van de politie.

» Dieven dringen binnen via de garage:

Onbekenden zijn binnen gedrongen in de garage van een woning op de Houtvensesteenweg in Herselt.

» Promotie voor Arnar Vidarsson bij AA Gent? Belangrijkste kandidaat om sportief directeur te worden:

AA Gent is volop bezig met het invullen van de nieuwe structuur voor volgend seizoen. De contouren worden steeds duidelijker. Hoofdtrainer wordt Wouter Vrancken. Voor het sportieve luik ligt Arnar Vidarsson in pole position om de CEO Sports te worden, zeg maar de sportief directeur.

» Man (30) veroordeeld nadat politie beelden van kindermisbruik op zijn gsm vindt: “Dacht dat het gewone porno was”:

Een dertiger uit Lievegem is veroordeeld omdat hij beelden van kindermisbruik op zijn gsm had staan.

» Groot volksfeest met optredens, streekproducten en rondleidingen in Peerenbosch:

Na succesvolle edities onder meer Leuven, Vilvoorde, Tienen en Lennik komt de Markt van de Smaak op 26 mei naar Plattelandscentrum Peerenbosch in Pamel. Bijna dertig streek- en hoeveproducenten bieden hun producten aan tijdens een streekmarkt, waar ook geproefd kan worden. Daarnaast zijn er verschillende optredens van onder meer Bram & Lennert en kan je rondleidingen volgen op het proefveld.

» FC Moorsel ziet twee spelers stoppen:

FC Moorsel ziet twee spelers stoppen met voetballen. Middenvelder Jonathan Derdelinckx liep in maart op Baal een zware scheenbeenbreuk op en hangt noodgedwongen de schoenen aan de haak. Hij gaat door als afgevaardigde en scout. Ook Milan Velle stopt na een lange blessure. Verder ziet coach Steven Feyaerts Calvin Yearsley op wereldreis vertrekken. Hij is minstens de eerste helft van de competitie afwezig. (svdw)

» The Safe Group slaat interessante vis aan de haak: Extrema Outdoor:

Het Hasseltse gespecialiseerde securitybedrijf The Safe Group was al actief voor verschillende aspecten van de beveiliging op Rock Werchter, Pukkelpop, Tomorrowland, de Gentse Feesten en de Lokerse Feesten. Voor dit weekend hebben ze een ‘interessante’ nieuwe vis aan de haak geslagen: het dance festival Extrema Outdoor in Houthalen-Helchteren.

» Drie lichtgewonden bij aanrijding op Koning Albertstraat:

Op de Koning Albertstraat in Geel zijn donderdag rond 17.20 uur twee auto’s op elkaar ingereden.

» Finalist Mister Gay Belgium hijst regenboogvlag in Rijkevorsel:

Aan het OCMW-gebouw in het Prinsenpad in Rijkevorsel is vrijdagvoormiddag de regenboogvlag uitgehangen.

» Jongeren ontsnappen miraculeus aan nieuw ongeval op Mortsels kruispunt: “Tegen de zomer worden eerste kruispunten conflictvrij gemaakt”:

Na ongevallen met een dode en een zwaargewonde beleefden eerder deze week twee tieners de schrik van hun leven op een Mortsels kruispunt. Ze ontsnapten na een aanrijding met een vrachtwagen. De eerste aanpassingen aan de verkeerslichten zijn op komst.

» Anmor Accessories zijn nu ook te koop aan de Bredabaan in de parkgemeente:

Aan de Bredabaan in het centrum van Brasschaat opende Angelo Moretti zijn derde Anmor Accessories. Na Antwerpen en lier is het nu de parkgemeente. Angelo verkoopt er zijn juwelen, handtassen en andere accessoires.

» Anthony Portier, ex-speler van Cercle en Union, zet zijn geld in op de Bruggelingen: “Groen-zwart zit in de flow en zal vierde worden”:

In plaats van bressen dichten in de verdediging, doet Anthony Portier dat nu in leidingen. Of hij legt ze, want na zijn profcarrière werd de kustzoon loodgieter bij de gemeente Middelkerke en als zelfstandige in bijberoep. Iedereen kent Portier als de gewezen verdediger van KV Oostende en Cercle Brugge, maar hij speelde ook één seizoen voor Union. “Toen ik voor het eerst in dat stadion kwam, was het echt slikken en vroeg ik mij af waar ik was terechtgekomen.”

» Zwaargewonde na aanrijding met trein in Evergem: treinverkeer onderbroken, vijftig personen geëvacueerd:

In Evergem is vrijdagnamiddag een persoon zwaargewond geraakt na een aanrijding met een trein. Vijftig personen werden geëvacueerd, het treinverkeer tussen Eeklo en Wondelgem ligt vermoedelijk nog tot de avondspits stil. Dat meldt de NMBS.

» Dieven doorzoeken leegstaande woning:

Er werd ingebroken in een woning op de Netelaan in Hulshout. Het tijdstip van de feiten is totaal onbekend want het huis wordt al anderhalf jaar niet meer bewoond.

» Molekens Kermis dumpt politici in watertank:

De bewoners van de Herentalse buurt de Molekens bliezen vorig jaar de vroegere wijkkermis met succes nieuw leven in. Voor de tweede editie midden augustus breiden de initiatiefnemers het gebeuren met een extra dag uit en voegen er enkele blikvangers aan toe, zoals een ‘dunk tank’ met lokale politici.

» Zaak rond verkrachtig Maxime Meiland gesloten: geen bewijs van dwang gevonden:

Het Openbaar Ministerie heeft het onderzoek naar een aangifte door Maxime Meiland afgerond. De realityster deed begin dit jaar aangifte van verkrachting, maar onderzoek heeft hiervoor geen ondersteunend bewijs opgeleverd. Het OM laat vrijdag weten dat de zaak daarom is gesloten.

» Biercrackers, cheesebars en energieballen met zeewier: studenten Odisee ontwikkelen eigen innovatieve voedingsproducten:

De tweedejaarsstudenten voedingstechnologie van de Odisee hogeschool in Sint-Niklaas hebben eigen innovatieve en tegelijk duurzame producten ontwikkeld. Met onder meer cheesebars met ricotta, energieballen met zeewier, en een lactosevrije duospread met choco en aardbeien, kwamen er heel wat opvallende creaties uit de bus. “Onze cracker vormt het ideale alternatief voor de zouten nootjes op café.”

» Nog vijf nieuwe namen voor SK Pepingen-Halle:

Pepingen-Halle, dat na een tweede degradatie op rij volgend seizoen in eerste provinciale uitkomt, heeft het startschot van de campagne 2024-2025 alvast gegeven op Campus Kruisveld. Naast de nieuwe hoofdcoach Steven De Groot en eerder gekende inkomende transfers Ilias Benamar (HO Bierbeek), Thibo Stiens (BOKA United) en Maarten Roofthooft (Leeuwkens Teralfene) tekenden ook nog vijf andere nieuwkomers present. Auguy Dondo en Sam Tielemans maken samen de overstap van VK Liedekerke naar de fusieclub, terwijl ook Allan De Smidt (Fenixx Beighum), Bono Mertens (VK Linden) en Sen Fonteyn (Voorde-Appelterre) het gele shirt zullen aantrekken. Ook in de staf werd nog een bijkomende nieuwe naam verwelkomd: Geoffrey Gilis wordt de nieuwe keeperstrainer. (nvd) 

» ‘Snelste laadstation’ opent aan poort tot de Westhoek: “En er komt nog meer op deze strategische locatie”:

Aan autosnelweg A19 is “het snelste laadstation van de regio” geopend in Zonnebeke. Er zijn nog plannen voor elektrische mobiliteit op deze locatie. “Want dit is de poort tot de Westhoek.”

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium