Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Tineke is de jongste Belg ooit met helikoptersdiploma: “Nu ben ik zo vrij als een vogel”:

Vanmiddag – op haar 17de verjaardag – legde de Lichterveldse Tineke Vandamme met succes het praktijkexamen helikopterpiloot af. Daarmee is ze de jongste Belg ooit die het PPL(H)-diploma behaalt. “En mogelijk zelfs de jongste piloot van heel Europa”, klinkt het in haar entourage.

» Olympische Spelen zijn ver weg voor 3X3 Belgian Lions na dramatische dag in kwalificatietoernooi: “Dit zagen we niet aankomen”:

De kwalificatie voor de Olympische Spelen in Parijs hangt voor de 3X3 Lions na een tweede opeenvolgende nederlaag op het olympisch kwalificatietoernooi in het Hongaarse Debrecen aan een zijden draadje. De Lions hebben zaterdag slechts een waterkansje. “Dit zagen we niet aankomen,” zei bondscoach Christopher Pegg.

» Stad wil trajectcontrole invoeren in Boerenkrijgstraat: “Sluipverkeer voorkomen”:

De stad Mechelen wil zo snel mogelijk een trajectcontrole invoeren in de Boerenkrijgstraat. De maximumsnelheid wordt er ook verlaagd naar 30 km/u. Met de trajectcontrole wil het stadsbestuur het sluipverkeer tussen de Grote Nieuwedijkstraat en de Borgersteinlei aan banden leggen.

» Om ter sexiest in de regen: less is more op eerste dag Extrema Outdoor :

Minuscule topjes en rokjes of andere niemendalletjes tot net (niet) over de billen: het natte en frisse weer liet veel festivalgangers letterlijk koud. Wij vereeuwigden de opvallendste verschijningen op foto.

» Voor ruim 10.000 euro aan boetes geïnd bij controle in Tongeren:

Bij een verkeerscontroles door de politie en de Vlaamse belastingdienst vrijdag is voor ruim 10.000 euro aan boetes uitgeschreven. VLABEL haalde 11 bestuurders aan de kant die in totaal voor ruim 7.000 euro achterstallige belastingen hadden openstaan. Zes bestuurders met een vervallen keuring werden geïntercepteerd. Zij betaalden hun boete ter plaatse. Goed voor de totale som van 696 euro. Twee bestuurders van een vrachtwagen met een vervallen keuring gingen ook aan de kant. Ook zij moesten de boete - totaal 2.000 euro - meteen betalen. Een vrachtwagen bestuurder kreeg een boete van 350 euro voor technische tekortkomingen aan zijn voertuig.

» Ploegmakker van Charles De Ketelaere reageert emotioneel op missen Europa League-finale: “De grootste nachtmerrie”:

Marten de Roon heeft vrijdag op X bevestigd dat hij de Europa League-finale van Atalanta tegen Bayer Leverkusen aan zich voorbij moet laten gaan. De Nederlandse middenvelder is niet op tijd hersteld van zijn opgelopen blessure in de verloren Italiaanse bekerfinale tegen Juventus (0-1).

» FCV Dender hervat trainingen op 5 juni :

FCV Dender hervat de groepstrainingen op 5 juni. Op 3 juni wordt trouwens al gestart met de fysieke tests. Het is nog wel niet duidelijk wie voor de groep zal staan, nu Timmy Simons op weg is naar Westerlo, dat wel met een afkoopsom over de brug zal moeten komen om het nog één jaar lopende contract te ontbinden. Wellicht gebeurt dat eerstdaags. (rwd)

» Zware overstromingen na hevige regenval in Frankrijk, Duitsland en Italië - straten blank en ondergelopen kelders in Voeren:

Verschillende regio’s in het noordoosten van Frankrijk hebben te kampen met overstromingen. In het departement Moselle geldt code rood. Het noodweer leidt eveneens in de Duitse deelstaat Saarland en in het noorden van Italië tot wateroverlast en ook in ons land kwamen vrijdagavond straten blank te staan en liepen kelders onder water in Voeren.

» Extrema Outdoor blijft overeind ondanks zware regenval, Amber Broos knalt feestavond op gang:

De festivalzomer is kletsnat van start gegaan in Houthalen-Helchteren. De hevige regenval veroorzaakte heel wat modder en ellende, maar dankzij late inspanningen van de organisatie kon het feest aan de Plas gewoon doorgaan.

» Steff Schauvlieger verkast van Okapi Aalst naar Leuven Bears:

Steff Schauvlieger speelt vanaf volgend seizoen voor basketeersteklasser Leuven Bears. Hij zette zijn krabbel onder een driejarig contract bij zijn nieuwe werkgever, die de transfer vrijdag aankondigde.

» Nieuw donorcentrum in K in Kortrijk:

In K in Kortrijk opende het Rode Kruis vrijdagavond een nieuw donorcentrum. Je kan er zowel bloed als plasma geven.

» Unieke wintertuin in Katelijne voortaan permanent open voor bezoekers: “Een parel van art-nouveau”:

In Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver) heropende de historische Wintertuin van het Ursulineninstituut opnieuw de deuren. De ingang werd vernieuwd en ook de vloer werd onder handen genomen. De Wintertuin zal vanaf nu permanent toegankelijk zijn voor bezoekers.

» ‘Het bekendste servet ter wereld’: vodje papier met legendarische handtekening Lionel Messi geveild voor monsterbedrag:

Het servet waarop Lionel Messi in 2000 zijn eerste contract bij FC Barcelona ondertekende, is vrijdag onder de hamer gegaan voor een bedrag van 762.000 pond (ongeveer 890.000 euro) bij het Britse veilinghuis Bonhams in Londen.

» Bezoekers verkopen tickets door aan woekerprijzen door regenweer:

Extrema Outdoor is aan zijn eerste festivaldag begonnen. Hoewel de tickets voor het weekend volledig uitverkocht zijn, zijn er toch nog meer dan 400 tickets te koop op Ticketswap. Meer dan 5.000 bezoekers kochten al een kaartje via de website.

» 3,75 euro voor frikandel en 400 euro voor fles wodka: een greep uit de prijslijst van Extrema:

Aan originele food- en drankstandjes geen gebrek op het festivalterrein in Houthalen-Helchteren, maar hoe diep tast je in je buidel voor de goedkoopste en duurste drankjes en snacks?

» Na een feestje op kot, vergreep twintiger zich aan twee studentes: “Ik gedroeg mij als een vies beest”:

De Gentse rechtbank heeft vrijdag een 21-jarige man veroordeeld tot twee jaar cel met probatie-uitstel omdat hij twee studentes verkrachtte na een feestje op kot. Voor de rechter bekende de man schuld. “Ik gedroeg mij als een vies beest.”

» Aalter versterkt zich met Zelzate-speler:

Eendracht Aalter bleef na de degradatie uit derde afdeling niet bij de pakken zitten. De rood-witten versterkten zich met de 28-jarige Pieter Grootaert, die overkomt van KVV Zelzate. (jp)

» Geen wedstrijd meer voor KVK Ninove, dat ook volgend seizoen in tweede afdeling speelt: “We hebben toch het gevoel dat licentie van Aalst in achterkamertjes bedisseld wordt”:

Dan toch geen wedstrijd zaterdagavond voor KVK Ninove. Nu Merelbeke zijn licentie voor eerste nationale definitief binnen heeft, werd de wedstrijd op Jong Essevee overbodig. En dus spelen de troepen van Jean-Pierre Vandevelde ook volgend seizoen in tweede afdeling. Tenzij Aalst nog naast zijn licentie zou grijpen.

» Lozen krijgt nieuwe ophaalbrug die vanop afstand wordt bediend:

De Vlaamse regering investeert 165 miljoen euro in de vernieuwing van zeven beweegbare bruggen. In Limburg komt er een nieuwe ophaalbrug aan de sluis in Lozen (Bocholt). Die zal vanuit Hasselt worden bediend.

» Peru bestempelt trans personen officieel als ‘geestesziek’:

In Peru duidt een nieuw decreet transgender personen aan als ‘geestesziek’. Het doel is om de toegang tot de gezondheidszorg te verbeteren. Toch is zo’n kwalificatie verouderd en leidt het vooral tot discriminatie.

» Emiel Verstrynge houdt stand in Polen :

De Luxemburger Mathieu Kockelmann won de derde rit in de Orlen Nations Grand Prix, een wedstrijd van de Nations Cup in Polen. Jente Michels (elfde) en Emiel Verstrynge (vijftiende) maakten deel uit van een ruime kopgroep. Verstrynge snijdt als vierde op twintig seconden van leider Mathys Rondel het slotweekend aan. België leidt in het ploegenklassement. (fdg)

» Bizarre rel in Duitse ‘Boer zkt vrouw’: “Mijn zoektocht naar de ware liefde was nep”:

Een plottwist voor de kijkers die zelfs de makers van het programma niet hadden zien aankomen. Maandenlang zijn ze voor de gek gehouden door een deelnemer.

» Toptienplaatsen voor Tom Van Asbroeck en Luca Van Boven in Vierdaagse van Duinkerke:

Warre Vangheluwe (Soudal Quick Step) hield de Ier Sam Bennett, die leider blijft, van een derde ritzege in de Vierdaagse van Duinkerke. Tom Van Asbroeck en Luca Van Boven eindigden op plaatsen 8 en 10. Zaterdag wordt op de Casselberg het klassement door elkaar geschud. Jenno Berckmoes (Lotto Dstny) staat negende en ruikt kansen. (fdg)

» Gauwdieven die roltrap stillegden krijgen tot 42 maanden cel: “Stelen is hun levensstijl”:

Drie Roemenen hebben voor de Brugse rechtbank tot 42 maanden effectieve celstraf gekregen voor een reeks gauwdiefstallen. Ze sloegen toe in Brugge en op de luchthaven van Zaventem.

» Tars Poelvoorde wint openingsrit Ardense Triptiek, Cedric Van Raemdonck beperkt de schade:

Tars Poelvoorde (Lotto Dstny Devo) won in Büllingen de eerste rit van de Ardense Triptiek. Zijn ploegmakker Mauro Cuylits regelde de sprint voor de tweede plaats voor Michiel Lambrecht. Waaslander Cedric Van Raemdonck (Alfasun-Basso Team Flanders), die dertiende eindigde, maakte deel uit van de achtervolgende groep en beperkte de schade. (fdg)

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium